Πάντερ – «Δεν ήταν καθόλου εύκολο όταν άφησα τις ΗΠΑ»

Πάντερ – «Δεν ήταν καθόλου εύκολο όταν άφησα τις ΗΠΑ»

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για τον πρώτο του καιρό στην Ευρώπη, αναφέροντας πως ήταν αρκετά δύσκολα για εκείνον.

Για τον δύσκολο πρώτο καιρό στην Ευρώπη μίλησε ο Κέβιν Πάντερ, με τον Αμερικανό γκαρντ να τονίζει πως προσπαθούσε να βρει τον εαυτό του και να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση.

Παράλληλα ο νέος παίκτης της Παρτίζαν, ανέφερε του έπεσε… βαρύ που άφησε τις Ηνωμένες Πολιτείες, επισημαίνοντας ότι πλέον έχει συνηθίσει και αντιμετωπίζει καλύτερα τα πράγματα.

Οι δηλώσεις του Κέβιν Πάντερ:

«Δεν μου άρεσε στην αρχή, δυσκολευόμουν στο εξωαγωνιστικό κομμάτι και προσπαθούσα να βρω τον εαυτό μου. Εκτός παρκέ ήταν δύσκολα. Δεν το άντεχα, παραλίγο να τα μαζέψω και να επιστρέψω σπίτι μου τον Δεκέμβρη!

Ο περισσότερος κόσμος δεν τα γνωρίζει αυτά τα πράγματα. Μιλούσα με τον ατζέντη μου και σκεφτόμουν »δεν ξέρω…», καθώς όταν δεν έχεις φύγει ποτέ από τις Ηνωμένες Πολιτείες, μπορεί να σου πέσει κάπως… βαρύ.

Είναι η αλλαγή κουλτούρας, το φαγητό, η ώρα, η γλώσσα, ακόμη κι η… μυρωδιά που είναι διαφορετική! Ο τρόπος ζωής, το στυλ, όλα ήταν εντελώς διαφορετικά από όσα γνώριζα κι όσα είχα συνηθίσει στην Αμερική.

Τώρα πια, το έχω συνηθίσει και ξέρω πως να αντιμετωπίζω καλύτερα κάποια πράγματα. Μπορώ να φανταστώ πως νιώθει κάποιος που το βιώνει για πρώτη του φορά. Σε πνευματικό και ψυχολογικό τομέα, δεν ένιωθα έτοιμος τότε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ