Σκουρτόπουλος – «Ο Ηρακλής αξίζει να βρίσκεται στους ομίλους»

Σκουρτόπουλος – «Ο Ηρακλής αξίζει να βρίσκεται στους ομίλους»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε μετά τη νίκη και την πρόκριση του Ηρακλή επί της Τρεφλ Σόποτ και συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια τους.

Μετά τη νίκη του Ηρακλή επί της Τρεφλ Σόποτ και την πρόκριση στους ομίλους του FIBA Europe Cup, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για εμάς, είμαστε σε βήματα προόδου, βοηθήσανε τα αποτελέσματα να δημιουργηθεί καλύτερη ψυχολογία και σχέσεις μέσα στην ομάδα, με αυτό το σκεπτικό προχωράμε, μια μικρή ξεκούραση και προετοιμασία για το Περιστέρι.

Δεν είμαστε 100% έτοιμοι, έχω πει και άλλες φορές είμαστε καινούργια ομάδα, θέλουμε πίστωση χρόνου και θέλουμε έναν παίκτη να συμπληρώσουμε, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Όλα αυτά αν καταφέρουμε να τα ετοιμάσουμε μέσα στην ομάδα και να είμαστε 100% έτοιμοι στο Περιστέρι θα είναι μια μεγάλη επιτυχία».

Τέλος, ανέφερε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, λειτουργήσανε εξαιρετικά όλη τη βδομάδα, με τα λάθη μας και με τα σωστά μας, καταφέραμε και πήραμε αυτό που θέλαμε και νομίζω ότι ο Ηρακλής αξίζει να βρίσκεται στους ομίλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ