Ζίμπαρτς – «Η Μπίτγκοζ έχει δυνατές παίκτριες και καλές σουτέρ»

Ζίμπαρτς – «Η Μπίτγκοζ έχει δυνατές παίκτριες και καλές σουτέρ»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι με την Μπίτγκοζ, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τετάρτης (13/10, 17:30) ξεκινάει το ευρωπαϊκό της ταξίδι αντιμετωπίζοντας την Μπίτγκοζ στο ΣΕΦ, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρτινς Ζίμπαρτς, μίλησε για το παιχνίδι με την ομάδα της Πολωνίας, με τον τεχνικό των Πειραιωτών να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής, η Μπίτγκοζ έχει αποκτήσει ρυθμό και προέρχεται από μια μεγάλη νίκη, που ήρθε με ανατροπή, ενώ διαθέτει δυνατές και έμπειρες παίκτριες.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «H πολωνική ομάδα έχει αποκτήσει πολύ καλό ρυθμό και έχουν κερδίσει όλους τους αγώνες αυτή τη σεζόν. Το Σαββατοκύριακο κέρδισαν στην παράταση, αφού ανέτρεψαν διαφορά 16 πόντων στην τελευταία περίοδο, σκοράροντας στην εκπνοή. Ο αντίπαλός μας διαθέτει δυνατές παίκτριες και καλές σουτέρ. Μας περιμένει ένα συναρπαστικό παιχνίδι και περιμένουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ