Ζίμπαρτς – «Έχουμε γεμάτο ρόστερ, θέλουμε να παίξουμε ποιοτικό μπάσκετ»

Ζίμπαρτς – «Έχουμε γεμάτο ρόστερ, θέλουμε να παίξουμε ποιοτικό μπάσκετ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί της Μπίτγκοζ και δήλωσε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού διέλυσε στο ΣΕΦ την Μπίτγκοζ με 103-68 και ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Eurocup. Μια εμφάνιση που ικανοποίησε απόλυτα τον τεχνικό της πειραϊκής ομάδας, Μάρτιν Ζίμπαρτς, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε στάθηκε στο βαθύ και ποιοτικό ρόστερ που έχει ο Ολυμπιακός και τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του.

«Έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ που μας βοηθάει να παίξουμε καλό ποιοτικό μπάσκετ, ο κύριος στόχος μας ήταν να κρατήσουμε αυτή την ένταση για 40 λεπτά και έτσι θέλουμε να παίζουμε και σε όλη τη σεζόν. Έχουμε πολύ ποιοτικό βάθος πάγκου που μας βοήθησε σήμερα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εννοείται ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης και δεν υπάρχει το τέλειο παιχνίδι, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη σημερινή μας εμφάνιση».

Η Αλέξις Τόλφρι από την πλευρά της ανέφερε: «Παίξαμε σκληρά και ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή, για να πάρουμε μια καλή νίκη στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Ο προπονητής είχε τονίσει στις προπονήσεις να μην δώσουμε κανένα εύκολο ριμπάουντ και έφτιαξε ένα πολύ καλό αμυντικό πλάνο που μας βοήθησε να απελευθερωθούμε και στην επίθεση. Οι συμπαίκτριές  μου με βοήθησαν πολύ απόψε, βρήκαν τις ελεύθερες πάσες και εγώ είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, γι’ αυτό και κατάφερα να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ