Σπουδαία κίνηση – Το τεχνικό τιμ της Εθνικής προσφέρει την αμοιβή του για την ανάπτυξη του μπάσκετ

Σπουδαία κίνηση – Το τεχνικό τιμ της Εθνικής προσφέρει την αμοιβή του για την ανάπτυξη του μπάσκετ

Εξαιρετική πρωτοβουλία από τους Μανωλόπουλο, Καμπερίδη, Κουτσό και Παπαδόπουλο

Η πρωτοβουλία την οποία πήραν τα μέλη του νέου τεχνικού τιμ της Εθνικής ομάδας είναι σπουδαία και αξιέπαινη.

Συγκεκριμένα, οι κύριοι Σωτήρης Μανωλόπουλος (προπονητής), Σάββας Καμπερίδης, Ισίδωρος Κουτσός και Κώστας Παπαδόπουλος (συνεργάτες του Μανωλόπουλου) ενημέρωσαν ότι θα συνεισφέρουν την αμοιβή που συμφώνησαν με τη διοίκηση της ΕΟΚ στον ειδικό λογαριασμό που δημιουργείται με στόχο την ενίσχυση των προγραμμάτων ανάπτυξης του ελληνικού μπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός είναι ο ένας από τους δύο λογαριασμούς. Ο άλλος, που πρόκειται να δημιουργηθεί σύντομα, θα λέγεται λογαριασμός «αλληλεγγύης και θα έχει ως στόχο την ενίσχυση των σωματείων από όλη τη χώρα με αυξημένες ανάγκες λειτουργίας, μετακινήσεων και άλλων καθημερινών απαιτήσεων.

Όλο το παραπάνω σχέδιο θα αναλυθεί το επόμενο διάστημα.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανέφερε τα εξής: «Στη διάρκεια των συζητήσεων που έγιναν με τους διοικούντες την Ομοσπονδία μάθαμε γι’ αυτή την πρωτοβουλία και θεωρήσαμε σωστό μαζί με τους συνεργάτες μου να συμμετάσχουμε. Είναι φανερό ότι βρισκόμαστε στην αρχή ενός συνολικού πλάνου ανάπτυξης του ελληνικού μπάσκετ και κρίναμε ότι ως άνθρωποι που ζούμε σε αυτό τον χώρο και ακόμα περισσότερο ως προπονητές της Εθνικής Ελλάδας, έπρεπε να το στηρίξουμε έμπρακτα».

Ο υπεύθυνος των Εθνικών Oμάδων στο Δ.Σ. της ΕΟΚ, Δήμος Ντικούδης, σχολίασε: «Είναι αυτονόητες και θερμές οι ευχαριστίες προς τα μέλη του προπονητικού επιτελείου γι’ αυτή τους την ενέργεια. Έχει ιδιαίτερη η σημασία ότι αυτοί δίνουν πρώτοι το παράδειγμα, αλλά και το έναυσμα προς την κατεύθυνση της ενωμένης πορείας και καθολικής στήριξης του σχεδίου ανάπτυξης του ελληνικού μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ