Μπαχτσεσεχίρ – Ηρακλής 86-66

Μπαχτσεσεχίρ – Ηρακλής 86-66

Η Μπαχτσεσεχίρ αποδείχτηκε πολύ δυνατό εμπόδιο για τον Ηρακλή, με την τουρκική ομάδα να επικρατεί εύκολα του Γηραιού με σκορ 86-66.

Ο Ηρακλής δεν τα κατάφερε στην Τουρκία απέναντι στην Μπαχτσεσεχίρ χάνοντας με «κάτω τα χέρια», από τους αντιπάλους τους με σκορ 86-66, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του FIBA Europe Cup.

Στο ντεμπούτο του Κώστα Μέξα στον πάγκο της Ελληνικής ομάδας, ο έμπειρος τεχνικός είδε την ομάδα του να μην είναι ανταγωνιστική κόντρα στους Τούρκους, δείχνοντας πως χρειάζεται μεγαλύτερη βελτίωση, αφού υπέστη την πέμπτη ήττα του σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο Ηρακλής είχε σχετική καλή παρουσία στο ξεκίνημα, μέχρι που ο Μπαϊκούλ ζεστάθηκε και είχε τις ευκαιρίες του από μακριά ώστε να ανοίξει την άμυνα και να οδηγήσει τους γηπεδούχους σε διαφορές που δεν ήταν διαχειρίσιμες από τον αντίπαλο.

Όσο περνούσε η ώρα η απόσταση στο σκορ μεγάλωνε με αποτέλεσμα να φτάσει και πάνω από τους είκοσι πόντους, σε ένα παιχνίδι που είχε και… προπονητικό χαρακτήρα, καθώς ο Κώστας Μέξας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του για να δει την ετοιμότητά τους.

Τα δεκάλεπτα: 24-19, 45-34, 62-47, 86-66

ΜΠΑΧΤΣΕΣΕΧΙΡ: Μπεντίλ 11 (2), Τζόουνς 8 (2), Οζμπέν, Οζντεμίρ, Γιουτσεοράλ, Μπαϊκούλ 18 3), Καντάν 5 (1), Χολ 6, Σαβάς 6, Σμιθ 9 (1), Σόλομον 12 (1), Γιλμάζ 11 (2).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ντάνιελς , Λιντς 12, Παπαδάκης, Τέιλορ 2, Αγραβάνης 7, Ντάγκλας 14 (2), Φίλιος, Κουζέλογλου 4, Σκορδίλης 8, Γούλριτζ 17 (1), Σταμάτης 2., Πετανίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ