Μέξας – «Κάναμε πολλά λάθη και δεν ήμασταν συνολικά όπως έπρεπε»

Μέξας – «Κάναμε πολλά λάθη και δεν ήμασταν συνολικά όπως έπρεπε»

Ο Κώστας Μέξας μίλησε για το παιχνίδι του Ηρακλή με την Μπαχτσεσεχίρ, τονίζοντας πως οι παίκτες του έκαναν πολλά λάθη στην αναμέτρηση.

Ο Ηρακλής ηττήθηκε από την Μπαχτσεσεχίρ στο ντεμπούτο του Κώστα Μέξα στον πάγκο του Γηραιού, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει πως η ομάδα του έκανε πολλά λάθη.

Παράλληλα επισήμανε πως οι παίκτες του είχαν γενικά μια καλή παρουσία, και ότι έβγαλε ορισμένα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Μέξας:

«Ήταν ένα παιχνίδι που μπορέσαμε να δούμε κάποια πράγματα, να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής, να δούμε αντιδράσεις και πως θα τα χρησιμοποιήσουμε όλα αυτά στο μέλλον. Είδαμε καταστάσεις για το πώς μπορούμε να τις λειτουργήσουμε διαφορετικά στη συνέχεια».

Για το τι είδε από την ομάδα του: «Παίξαμε με μια ομάδα πολύ καλή με ποιοτικούς παίκτες. Σε ορισμένες στιγμές ήμασταν καλοί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας . Δεν ήμασταν όμως συνολικά όπως πρέπει να είμαστε, κάναμε φτηνά λάθη επικοινωνίας, είναι ένα κομμάτι που θέλει βελτίωση και ειδικά αμυντικά.

Βγήκαν συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια και ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη που είναι και το πιο σημαντικό. Να δούμε πως θα είναι και ο Κουζέλογλου και θα ξεκινήσουμε στοχευμένα βλέποντας τον Άρη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ