Μπέικεν Μπέαρς – Περιστέρι 83-75

Μπέικεν Μπέαρς – Περιστέρι 83-75

Το Περιστέρι κατάφερε να επιστρέψει από το -16 του πρώτου ημιχρόνου, όμως τελικά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη χάνοντας με σκορ 83-75.

Το Περιστέρι δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπέικεν Μπέαρς, χάνοντας με σκορ 83-75, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του FIBA Europe Cup.

Η ομάδα του Σωτήρης Μανωλόπουλου βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμα και με 16 πόντους, όμως στη συνέχεια μπόρεσε να επιστρέψει, αλλά δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή, με αποτέλεσμα να υποστεί την τρίτη του ήττα στη διοργάνωση.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζάρεντ Ογκουνγμπέμι-Τζάκσον που τελείωσε το ματς με 26 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Μάρβελ Μαρτρέι Χάρις που πρόσθεσε άλλους 14. Για τον ελληνικό σύλλογο, ο Τζος Χέιγκινς είχε 18 πόντους, με τους Γιανίκ Μορέιρα και Ίαν Μίλερ να σκοράρουν 14 και 12 αντίστοιχα.

Το Περιστέρι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά την αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να μείνει από νωρίς πίσω στο σκορ και να κυνηγά μια διαφορά που όσο περνούσε η ώρα όλο και αυξανόταν, για να φτάσουμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου να βρίσκεται στο -16 (54-38).

Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου να προσπαθεί να πραγματοποιήσει μια μεγάλη ανατροπή και να επιστρέψει στο ματς. Όσο όμως κι αν πλησίασε δεν κατάφερε κάτι περισσότερο με αποτέλεσμα να ηττηθεί.

Τα δεκάλεπτα: 28-18, 54-38, 66-57, 83-75

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ