Απίστευτο – Το BBC θα δείξει την Εθνική Γυναικών, η ΕΡΤ θα προβάλει σε επανάληψη το… Ισραήλ

Απίστευτο – Το BBC θα δείξει την Εθνική Γυναικών, η ΕΡΤ θα προβάλει σε επανάληψη το… Ισραήλ

Η ΕΡΤ συνεχίζει τα... θαύματα, καθώς την ώρα που ακόμη και το BBC θα δείχνει ζωντανά την Εθνική Γυναικών, εκείνη θα δείχνει σε επανάληψη το «Ισραήλ, η χώρα των αντιθέσεων»

Η Εθνική Γυναικών κοντράρεται απόψε με τη Μεγάλη Βρετανία (21:30) στο πρώτο παιχνίδι της για τα προκριματικά του Eurobasket 2023. Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για τη γαλανόλευκη προκειμένου να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον 7ο όμιλο, αφού έχει να αντιμετωπίσει και τις Πορτογαλία και Εσθονία.

Η λογική λοιπόν έλεγε ότι το παιχνίδι των κοριτσιών του Πέτρου Πρέκα θα μεταδιδόταν, διότι πρόκειται για ένα κομβικό ματς για την προσπάθεια πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης. Παρόλα αυτά όμως η ΕΡΤ συνεχίζει τα… θαύματα της, αφού όχι απλά δεν θα δείξει το ματς, αλλά δεν το έχει εντάξει καν στο πρόγραμμα της.

Το κρατικό κανάλι έχει αποφασίσει το απίστευτο. Να δείξει σε επανάληψη το δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Ισραήλ, η χώρα των αντιθέσεων» στην ΕΡΤ 3. Αντίθετα στην ΕΡΤ1 και στην ΕΡΤ 2 θα παίζουν οι σειρές «Η υπέροχη φίλη μου: Η Ιστορία ενός ονόματος», «Ξένα Χέρια» και «Τα καλύτερά μας χρόνια», μαζί με την ταινία «Πουθενά χωρίς την κόρη μου».

Την ίδια ώρα στη Μεγάλη Βρετανία, το BBC θα δείξει κανονικά την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας, παρότι το μπάσκετ δεν είναι ένα σπορ που «τρελαίνονται» στο Νησί και δη το μπάσκετ Γυναικών. Οι Βρετανοί λοιπόν θα δουν κανονικά το ματς της Εθνικής από έναν παγκόσμιο κολοσσό, την ώρα που στην Ελλάδα η ΕΡΤ δεν ασχολείται με το μπάσκετ Γυναικών και ο μόνος τρόπος να δει κάποιος την εθνική ομάδα είναι μέσω του καναλιού της FIBA στο Youtube.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ