Σπανού – «Μείναμε συγκεντρωμένες στο τέλος και πήραμε τη νίκη»

Σπανού – «Μείναμε συγκεντρωμένες στο τέλος και πήραμε τη νίκη»

Η Άρτεμις Σπανού μίλησε για τη νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Πορτογαλία, τονίζοντας πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε συγκεντρωμένο στο φινάλε και πήρε το θετικό αποτέλεσμα.

Η Ελλάδα επικράτησε της Πορτογαλίας στα πρώτα παράθυρα των προκριματικών του Eurobasket 2023 κάνοντας έτσι το 2/2.

Από τις πρωταγωνίστριες ήταν η Άρτεμις Σπανού, η οποία μετά τον αγώνα στάθηκε στις δηλώσεις της στη μεγάλη συγκέντρωση που έδειξαν οι Ελληνίδες διεθνείς παίρνοντας το θετικό αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις της Άρτεμις Σπανού:

«Ξέραμε πως θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό στην Αγγλία. Η Πορτογαλία ξέραμε πως είναι ομάδα που πηγαίνει πολύ στην επαφή, που πιέζει πάρα πολύ και είχαμε προετοιμαστεί. Μπήκαμε δυνατά, σε κάποιο σημείο χάσαμε κάποια ριμπάουντ και σουτ και η εικόνα άλλαξε.

Το μπάσκετ είναι μεταβαλλόμενο. Το σκορ πήγε πάνω κάτω, αλλά μείναμε συγκεντρωμένες και στο στόχο μας και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι πάρα πάρα πολύ σημαντικό αυτό το 2-0, ειδικά με τις δύο αυτές ομάδες. Νικήσαμε το φαβορί του ομίλου εκτός και μια πολύ καλή ομάδα εδώ.

Είναι ένα δυνατό ξεκίνημα για εμάς και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να γίνουμε καλύτερες και στα επόμενα παράθυρα να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ