Δάφνη Αγίου Δημητρίου – Ολυμπιακός 55-83

Δάφνη Αγίου Δημητρίου – Ολυμπιακός 55-83

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου επικρατώντας με σκορ 83-55 και πλέον στρέφει το... βλέμμα του στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού πήρε μια εύκολη εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου, επικρατώντας με σκορ 83-55 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, παραμένοντας αήττητη. Πλέον οι Ερυθρόλευκες στρέφουν την προσοχή τους σε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, αρχής γενομένης με τον Ερυθρό Αστέρα για το EuroCup και στη συνέχεια με τον Παναθηναϊκό για την Α1.

Οι φιλοξενούμενες δεν αντιμετώπισαν προβλήματα παίρνοντας εύκολα το θετικό αποτέλεσμα, έχοντας σε πολύ καλή μέρα την Αλέξις Τόλφρι, που μέτρησε 23 πόντους, με τη Διονυσία Αλεξανδρή να έχει άλλους 15. Από την άλλη πλευρά, ξεχώρισαν οι Τσάσιτι Πάτερσον και Ντε Άντρα Λενάι, που σημείωσαν 23 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση, καταφέρνοντας να χτίσει διψήφια διαφορά από πολύ νωρίς, θέλοντας να κλειδώσει γρήγορα τη νίκη. Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι, με τις Ερυθρόλευκες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο +11 (26-37).

Η τρίτη περίοδος ήταν απολαυστική για τις παίκτριες των Πειραιωτών που έτρεξαν ένα επιμέρους σερί 23-10, εκτοξεύοντας το προβάδισμά τους πάνω από τους είκοσι πόντους. Το τελευταίο δεκάλεπτο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Ολυμπιακό να κάνει συντήρηση δυνάμεων και να παίρνει τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 10-21, 26-37, 36-60, 55-83

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ