Xρυσικόπουλος – «Και μόνο η παρουσία των Ζήση και Ντικούδη μας δίνει κίνητρο»

Xρυσικόπουλος – «Και μόνο η παρουσία των Ζήση και Ντικούδη μας δίνει κίνητρο»

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος αναφέρθηκε στα πρώτα παιχνίδια της Εθνικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ τόνισε την σημασία που έχει για τους παίκτες η παρουσία του Νίκου Ζήση και Δήμου Ντικούδη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του στο ΟΑΚΑ για τα πρώτα παιχνίδια της προκριματικής φάσης απέναντι σε Μεγάλη Βρετανία και Λευκορωσία αντίστοιχα. Ο παίκτης της εθνικής μας ομάδας Λίνος Χρυσικόπουλος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Νίκου Ζήση και του Δήμου Ντικούση σε αυτό το νέο εγχείρημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια γνώριμη διαδικασία για τα περισσότερα παιδιά. Έχουμε το ευτύχημα να συμπεριλαμβάνονται και εφέτος καινούργια παιδιά που θα δώσουν ποιότητα και ενέργεια. Το τι πρέπει να κάνουμε το ξέρουμε λόγω της εμπειρίας στην εμπειρία που έχουμε αποκτήσει σε αυτά τα ματς που είναι ιδιαίτερων συνθηκών και από κει και πέρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε όποιοι διάστημα έχουμε μπροστά μας και να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι», είπε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ.

Ενώ πρόσθεσε ότι: «η χημεία βελτιώνεται μέσα από τον χρόνο και από τη στιγμή που περνάμε εργατοώρες μαζί η χημεία θα γίνεται καλύτερη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ