Καπογιάννη – «Παίξαμε για την ιστορία μας και τον κόσμο μας»

Καπογιάννη – «Παίξαμε για την ιστορία μας και τον κόσμο μας»

Η Ελένη Καπογιάννη μίλησε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Χατάι (85-73) και τόνισε ότι η ομάδα της έπαιξε για την ιστορία της.

Έπειτα από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Χατάι (85-73) η Ελένη Καπογιάννη τόνισε πως η ομάδα της έπαιξε για την ιστορία της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο στόχος μας για το αποψινό ματς ήταν να παίξουμε για την αξιοπρέπεια μας και για τους οπαδούς μας και να τελειώσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βρεθήκαμε σε πολύ καλή ημέρα επιθετικά και δεν ήταν τυχαίο. Είχαμε δουλέψει πολύ καλά απέναντι στη ζώνη τους και είχαμε ασχοληθεί πολύ με αυτό στην προπόνηση, για αυτό και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο αντίπαλος κόουτς αναγκάστηκε να αλλάξει την άμυνά του.

Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσαν, όπως αναμενόταν, ωστόσο αντέξαμε. Συγχαίρω τις αθλήτριες μου για την εμφάνιση και για το γεγονός ότι σε μεγάλο βαθμό ακολουθούσαν αυτά που τους λέγαμε από τον πάγκο, ακόμα και όταν είχε επέλθει η κούραση για αυτές. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στους οπαδούς μας και τους χρειαζόμαστε, ενόψει της συνέχειας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ