ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 73-77 – Θρυλικό πάρτι στην Πυλαία

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 73-77 – Θρυλικό πάρτι στην Πυλαία

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός στο φινάλε, επικράτησε του ΠΑΟΚ μέσα στην Πυλαία με 77-73 και παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα

Mε απίστευτη ανατροπή στο φινάλε, ο Ολυμπιακός πέρασε από την Πυλαία, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 77-73 και παρέμεινε αήττητος στην Α1 Γυναικών. Οι Ερυθρόλευκες ήταν στο -4 στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει να πάρει ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα. Στο 5-0 η ομάδα του Ζίμπατς, η οποία έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Υποχώρησε στο 3-3 ο Δικέφαλος του Βόρρα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι, με την Παυλοπούλου να παίρνει την μπαγκέτα του δημιουργού και να προηγείται με 17-13 και το 20-17 της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε 39-35 στο 18΄, αλλά ο Ολυμπιακός με στοχευμένες επιθέσεις ισοφάρισε σε 41-41, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ολυμπιακός μπήκε με το πόδι στο γκάζι και στο δεύτερο ημίχρονο, προηγήθηκε με 49-55, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ και στις δυο πλευρές του παρκέ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση, ισοφαρίζοντας σε 58-58. Σε εκείνο το σημείο, το παιχνίδι πήρε φωτιά, καμία ομάδα δεν μπορούσε να πάρει διαφορά, με το σκορ να είναι στο 65-65 στο 35΄

Κάπου εκεί, ο ΠΑΟΚ έκανε ένα σερί 8-4 (73-69) και όλα έδειχναν ότι θα σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού, αλλά οι Ερυθρόλευκες δεν είχαν πει την τελευταία του λέξη. Η Χάμπλιν με δίποντο από μέση απόσταση έκανε το 73-71. Η Πλουφ ισοφάρισε σε 73-73.

Οι δύο ομάδες αστόχησαν σε μια επίθεση και ο Ολυμπιακός συνέχισε να στοχεύει στην Πλουφ η οποία έδωσε την ασίστ στην Βίτολα για το 73-75. Η Χόλιβεϊ αστόχησε σε δίποντο και ο ΠΑΟΚ έκανε φάουλ στην Βίτολα, η οποία πέτυχε 2/2 βολές και έδωσε προβάδισμα 73-77, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στα Χανιά (11/12), ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην Δάφνη (12/12).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ