Ο Γιαννακόπουλος θέλει δώρο… αγοραστή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός – Αιχμές για ΟΑΚΑ και μήνυμα σε Παπαγιάννη

Ο Γιαννακόπουλος θέλει δώρο… αγοραστή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός – Αιχμές για ΟΑΚΑ και μήνυμα σε Παπαγιάννη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε στις ερωτήσεις των ακολούθων του στο Instagram και αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αρκετά ενεργός στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, εκεί όπου μία μέρα μετά την ανακοίνωση για τη διεξαγωγή ενός μεγάλου διαγωνισμού όπου θα μοιράσει συνολικά 45.000 ευρώ σε πέντε νικητές, έδωσε τη δυνατότητα στους ακολούθους του να του κάνουν ερωτήσεις παντός τύπου.

Φυσικά από τη θεματολογία δεν θα μπορούσε να λείπει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, μία ομάδα που η οικογένειά του έχει συνδέσει ανεξίτηλα το όνομά της με τις πιο λαμπρές μέρες του συλλόγου, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να παίρνει την απόφαση το 2020 να αποστασιοποιηθεί και να της βάλει πωλητήριο έναντι 25 εκατ. ευρώ. Ο 47χρονος επιχειρηματίας δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο τριφύλλι, με την απάντηση στην ερώτηση «τι δώρο θα ήθελες για φέτος», να τα λέει όλα: «Να βρεθεί αγοραστής για την ΚΑΕ».

Παράλληλα για το ίδιο θέμα τόνισε πως: «Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για οχτώ χρόνια». Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το ζήτημα του γηπέδου, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει δικό του το ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια, και εξέφρασε τον εκνευρισμό του για το γεγονός πως η διαδικασία έχει καθυστερήσει. «Μην με προκαλείς, είμαι ήδη στα όρια μου», απάντησε συγκεκριμένα. Θυμίζουμε πως με παλαιότερη τοποθέτησή του είχε πει πως η αξία της ΚΑΕ θα είναι πολλαπλάσια αν το γήπεδο παραχωρηθεί στους πράσινους.

Στο τέλος, είχε την ευκαιρία να σχολιάσει και την εξέλιξη του Παπαγιάννη, τον οποίο όπως τόνισε πίστεψε από μικρό: «Από μικρό τον έχω πιστέψει όσο κανέναν άλλο. Όπως έχω ξαναπεί, για εμένα είναι εδώ και χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ