Ολυμπιακός – Στη Σιβηρία για την πρώτη μάχη με την Ενισέι Κρασνογιάρσκ

Ολυμπιακός – Στη Σιβηρία για την πρώτη μάχη με την Ενισέι Κρασνογιάρσκ

Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται στην Σιβηρία και αύριο (15/12, 14:00) θα αντιμετωπίσουν την Ενισέι Κρασνογιάρσκ, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «32» του EuroCup.

Στη «μάχη» των «32» του EuroCup ρίχνεται την Τετάρτη (15/12) στις 14:00, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν την Ενισέι Κρασνογιάρσκ στην «Arena Sever», στο πρώτο ματς των «32» του θεσμού, με στόχο να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού την ερχόμενη Τετάρτη (22/12, 19:15) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι «ερυθρόλευκες», που βρίσκονται στην Σιβηρία χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην ισχυρή ρωσική ομάδα, όμως είναι έτοιμες και αποφασισμένες για άλλη μία σπουδαία ευρωπαϊκή πρόκληση. Η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς προκρίθηκε στα πλέι οφ της διοργάνωσης με πέντε νίκες σε έξι αγωνιστικές στη φάση των ομίλων.

Ο Μάρτινς Ζίμπαρτς μιλώντας για το παιχνίδι, ανέφερε: «Με το ματς κόντα στην Ενισέι, ξεκινούν για εμάς τα πλέι οφ του EuroCup. Επειδή ο νικητής κρίνεται από το αποτέλεσμα των δύο αγώνων, είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε με πειθαρχία. Η Ενισέι παίζει πολύ γρήγορο μπάσκετ, με πολλά τρίποντα. Αυτά είναι τα κύρια σημεία, τα οποία πρέπει να προσέξουμε και να σταματήσουμε και έπειτα, θα προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή στην επίθεση».

Από την πλευρά της η Αγγελική Νικολοπούλου, τόνισε: «Ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι και απαιτητικό, μετά από ένα δύσκολο ταξίδι. Ένας αντίπαλος που τρέχει σε κάθε ευκαιρία και σουτάρει πολύ από τη γραμμή των τριπόντων. Ξερουμε τα δυνατά του σημεία και θα τα περιορίσουμε όσο γίνεται, για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

*Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω live streaming στο επίσημο κανάλι της FIBA, στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=5UW0XYo784c

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ