Τον έδιωξαν πάλι και ψάχνει ομάδα το Νο 1 στο Draft της σειράς του Αντετοκούνμπο (Vids)

Τον έδιωξαν πάλι και ψάχνει ομάδα το Νο 1 στο Draft της σειράς του Αντετοκούνμπο (Vids)

Ο Άντονι Μπένετ, ο Καναδός φόργουορντ που επιλέχθηκε στο νούμερο 1 του NBA Draft το 2013 έμεινε ελεύθερος από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο Άντονι Μπένετ είχε επιλεγεί από τους Καβαλίερς στο Νο 1 του Draft στο ΝΒΑ το 2013 την ίδια χρονιά που η Μιλγουάοκι Μπακς απέκτησαν τον Γιάννη Αντετοκουνμπο.

Βέβαια η εξέλιξη του Μπένετ στο ΝΒΑ δεν ήταν η αναμενόμενη και η απογοήτευση ήταν μεγάλη για τους Καβαλίερς καθώς επένδυσαν σε έναν παίκτη, ο οποίος δεν κατάφερε να σταθεί αντάξιος των περιστάσεων και των απαιτήσεων του ΝΒΑ.

Στη σχετική δημοσκόπηση του ESPN στο Οχάιο, μόλις το 17% πίστεψε ότι ο Μπένετ θα γίνει σταρ του ΝΒΑ. Το 68% τον κατέτασσε ανάμεσα στο «θα συμβάλλει» και στο «πολύ καλός παίκτης» ενώ το 9% τον χαρακτήρισε ως «star material».

Ο Άντονι Μπένετ, ο Καναδός φόργουορντ το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χάποελ Ιερουσαλήμ, ωστόσο ούτε και εκεί κατάφερε να παραμείνει για πολύ, καθώς μετά από ούτε έξι μήνες έλυσε την συνεργασία του με τους Ιρσαηλινούς. Σε 5 συμμετοχές στο Basketball Champions League σημείωσε 7 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 0.2 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ