Ντελφίνο – «Δύσκολο να αποσυρθώ γιατί ακόμα διασκεδάζω»

Ντελφίνο – «Δύσκολο να αποσυρθώ γιατί ακόμα διασκεδάζω»

Ο Κάρλος Ντελφίνο στα 39 του συνεχίζει να αγωνίζεται στο επαγγελματικό επίπεδο, ενώ επέστρεψε στην εθνική Αργεντινής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 39χρονος πλέον Κάρλος Ντελφίνο αγωνίζεται την τελευταία διετία στην ιταλική Πέζαρο, ενώ πρόσφατα επέστρεψε και στην Εθνική Αργεντινής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Με την Εθνική του ομάδα το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, ενώ στο Πεκίνο το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Αργεντινός περιφερειακός έχει αγωνιστεί για χρόνια στο ΝΒΑ και έχει περάσει αρκετές ομάδες όπως οι Πίστονς, οι Ρόκετς, οι Μπακς και οι Ράπτορς έχοντας κατά μέσο όρο 8.1 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ.

Μάλιστα πρόσφατα ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να αποσυρθεί στο τέλος της φετινής σεζόν και είπε πως είναι δύσκολο, γιατί ακόμα το διασκεδάζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντελφίνο:

«Θα είναι πολύ δύσκολο να αποσυρθώ γιατί ακόμα διασκεδάζω! Το πιο λογικό θα ήταν να αποσυρθώ φέτος. Αυτή να ήταν η τελευταία χρονιά μου. Πάντα είχα όνειρο να αποχωρήσω ως παίκτης της ομάδας που αγαπώ, της Ουνιόν ντε Σάντα Φε όμως αυτή τη στιγμή, η ομάδα μου είναι η Πέζαρο. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο τέλος της χρονιάς. Αν είμαι υγιής και συνεχίζω να το απολαμβάνω, θα δούμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ