Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Γιοβιτς με τον Παναθηναϊκό

Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Γιοβιτς με τον Παναθηναϊκό

H παρθενική εμφάνιση του Στέφαν Γιόβιτς με τα «πράσινα» βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Ο Στέφαν Γιόβιτς αποτελεί εδώ και λίγες εβδομάδες παίκτης του Παναθηναϊκού με τον Σέρβο γκάρντ να υπογράφει με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη συμβόλαι διάρκειας έξι μηνών, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.

Ο 31χρονος έχει αναβάσει «στροφές» όλο αυτό το διάστημα, με το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα να βρίσκεται πολύ κοντά. Πιο συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε το βράδυ(20.00) τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, με το τριφύλλι να μετρά αρκετές απουσίες.

Οι Μέικον, Παπαγιάννης και Σαντ Ρος δεν έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση της Κυριακής (23/1), με τον Αμερικανό γκαρντ να έχει ενοχλήσεις στην γάμπα, τον Έλληνα σέντερ να ταλαιπωρείται από την θλάση στον τετρακέφαλο και τον Κουβανό άσο να έχει πρόβλημα στον δικέφαλο.

Επίσης ο Κέντρικ Πέρι, αποτελεί παρελθόν με απόφαση του Δημήτρη Πρίφτη με τον Αμερικάνο γκαρντ να συνεχίζει την καριέρα του στην Μπούντουτσνοστ.

Έτσι δεν αποκλειέται απόψε στο παρκέ του ΟΑΚΑ να βρεθεί ο Στέφαν Γιόβιτς παίρνοντας τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του με την νέα του ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ