Μπουσβάρος : «Ο τίτλος αυτός να κάνει κάθε αρειανό να νιώσει καλά»

Μπουσβάρος : «Ο τίτλος αυτός να κάνει κάθε αρειανό να νιώσει καλά»

Ο προπονητής της εφηβικής ομάδας μπάσκετ του Άρη Δημήτρης Μπουσβάρος, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε για την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Θεσσαλονίκης.

Σημαντική επιτυχία, πέτυχε η εφηβική ομάδα του Αρη, καθώς την Τρίτη (27/3) επικράτησε στον τελικό της ΕΚΑΣΘ του ΠΑΟΚ με 71-64 και κατέκτησε το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης.

Σήμερα Τετάρτη, ο προπονητής Δημήτρης Μπουσβάρος, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και αναφέρθηκε στην επιτυχία αυτή. Μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα του ήταν η καλύτερη και πως δικαίως κατέκτησε την κούπα, ενώ για τον επόμενο στόχο που είναι η κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, αναφέρθηκε στους πιο ισχυρούς αντιπάλους του αυτοκράτορα.

Ακόμη ο κ. Μπουσβάρος μίλησε και για το νέο ΔΣ της ΚΑΕ, τον πρόεδρο Χάρη Παπαγεωργίου, αλλά και τον νέο τεχνικό Βαγγέλη Αγγέλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μπουσβάρος:

Ένα σχόλιο για την χθεσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος:
Σίγουρα τα παιδιά άξιζαν την πρώτη θέση, είχαμε την καλύτερη ομάδα και φάνηκε σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, νομίζω εκεί που στηριχθήκαμε είναι ότι δουλέψαμε πάρα πολύ για να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία, υπήρχε και το κατάλληλο ταλέντο, χωρίς την δουλειά όμως δεν μπορείς να προχωρήσεις και θέλουμε να το περάσουμε σε αυτά τα παιδιά, να μάθουν να δουλεύουν και μετά θα προχωρήσουν σωστά.

Νιώθουν την ενέργεια του αυτοκράτορα φορώντας την φανέλα του Άρη;
Προσπαθούμε να το μεταλαμπαδεύσουμε, σίγουρα κάποιες φορές νιώθουν ότι απογοητεύονται, αλλά στιγμές σαν την χθεσινή νομίζω ότι ένιωσαν αυτό το πράγμα μέσα στο πετσί τους και την απονομή και τα συνθήματα.

Που αφιερώσατε τον τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλονίκης;
Δεν υπάρχει λόγος να το αφιερώσουμε κάπου, νομίζω ότι ο σύλλογος περνάει μια δύσκολη καμπή και πιστεύω πως τα παιδιά προσπάθησαν για τον σύλλογο να νιώσει καλά, για τον κάθε Αρειανό που νιώθει απογοητευμένος σε αυτές τις στιγμές, υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που βοήθησαν στην στελέχωση της ομάδας, πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να αφιερώσουμε την νίκη κάπου, απλά να αφιερώσουμε ένα κομμάτι στην σωστή και οργανωμένη δουλειά.

Ένα σχόλιο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα:
Έχουμε σοβαρούς αντίπαλους στο Πανελλήνιο, όπως η ΑΕΚ, ο Προμηθέας, είναι πολλές καλές ομάδες, μαζί με την δική μας και πιστεύω ότι στον Άρη θα μπορούσαν πολλά πράγματα να είναι καλυτέρα, αν υπήρχε μια οργάνωση που κοιτούσε σε βάθος χρόνου με σωστά δομημένο προγραμματισμό. Πιστεύω ότι όλα γίνονται, αρκεί να υπάρχει πρόγραμμα και θέληση. Ο Άρης έχει αποδείξει ότι είναι ένα σωματείο που αποτελεί μεγάλο πόλο έλξης, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για τον ευρωπαϊκό χώρο κυρίως στο μπάσκετ, μπορεί να ξεπεράσει πολύ δύσκολες καταστάσεις και πιστεύω θα βρει τον δρόμο του.

Υπάρχουν παιδιά στην ομάδα που μπορεί να στελεχώσουν την μεγάλη ομάδα; Υπάρχουν 4 παιδιά που κάνουν ήδη προπονήσεις αυτή τη χρονιά με την μεγάλη ομάδα, λόγω της μεγάλης έλλειψης δυναμικού, πιστεύω ότι υπάρχουν αυτά τα παιδιά που είναι διεθνείς χρόνια και ξεχωρίζουν, δίνουν ένα μέλλον τον καλαθοσφαιρικό Άρη. Είναι λίγο χύμα θεωρώ το μπάσκετ την Ελλάδα, όσο υπάρχουν αρκετοί ξένοι παίκτες είναι δύσκολο να δεις τα νέα παιδιά από πίσω.

Ένα σχόλιο για το νέο Δ.Σ:
Μίλησα με τον Χάρη Παπαγεωργίου και με τον αντιπρόεδρο, αλλά με τον Χάρη έχουμε μια σχέση που κρατάει χρόνια, πιστεύω ότι ξεκινάνε μια καινούρια προσπάθεια με όρεξη, θέλουν να είναι κοντά στην ομάδα, αυτή τη στιγμή υπάρχει μια κατάσταση που πρέπει να διευκρινιστεί, αλλά σίγουρα καταλαβαίνω ότι προτεραιότητα γι’ αυτούς είναι να σωθεί άμεσα η ομάδα και να μπει σε πιο καθαρά νερά για να συνεχίσουν διοικητικά.

Ο Χάρης έχει ένα αποδεκτό προφίλ και είναι μια μπασκετική προσωπικότητα, ο Σιγάλας έχει περάσει από την ομάδα, ήταν προπονητής, γνωρίζει το αντικείμενο από όλες τις πλευρές. Ένα σχόλιο για τον αντρική ομάδα του Άρη: Νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουν τα παιχνίδια βήμα βήμα, η ομάδα έκανε καλή προσπάθεια με τον ΠΑΟΚ, με τον Προμηθέα η νίκη ήρθε δίκαια, πιστεύω θα πάρουν ότι περισσότερο μπορούν και ίσως έρθει για εμάς μια ευχάριστη έκπληξη στο τέλος.

Για την άποψή του σχετικά με τον Βαγγέλης Αγγέλου: Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, τον γνωρίζω σαν προπονητή είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ