Τεράστια τουρκική εταιρεία ήθελε να διαφημιστεί στη μετόπη του ΣΕΦ

Τεράστια τουρκική εταιρεία ήθελε να διαφημιστεί στη μετόπη του ΣΕΦ

Τουρκική εταιρεία-κολοσσός είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για να διαφημιστεί στη μετόπη του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όταν πραγματοποιήθηκε σχετικός διαγωνισμός, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport. Η εταιρεία αυτή είναι η πασίγνωση αεροπορική Turkish Airlines, η οποία είναι ο βασικός χορηγός της Euroleague. Η εταιρεία εξέφρασε το ενδιαφέρον της σε ανεπίσημο επίπεδο, όμως δεν έλαβε θετική απάντηση […]

Τουρκική εταιρεία-κολοσσός είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για να διαφημιστεί στη μετόπη του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όταν πραγματοποιήθηκε σχετικός διαγωνισμός, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport.

Η εταιρεία αυτή είναι η πασίγνωση αεροπορική Turkish Airlines, η οποία είναι ο βασικός χορηγός της Euroleague. Η εταιρεία εξέφρασε το ενδιαφέρον της σε ανεπίσημο επίπεδο, όμως δεν έλαβε θετική απάντηση από τη διοίκηση του ΣΕΦ, καθώς όπως επεσήμανε, προτιμάει να επιλέξει μια ελληνική εταιρεία για να διαφημιστεί.

Ο σχετικός διαγωνισμός κηρύχθηκε «άγονος», μιας και το αρχικό τίμημα ενοικίασης των 85 χιλιάδων ευρώ ανά μήνα κρίθηκε πολύ υψηλό και δεν υπήρξαν ενδιαφερόμενοι. Πάντως, είναι ήδη σε εξέλιξη νέος διαγωνισμός με το μίσθωμα να μειώνεται στις 65 χιλιάδες ευρώ μινιαίως για τρία χρόνια.

Όσο για τις προσφορές, αυτές θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 25 Απριλίου. Μένει να γίνει γνωστό αν αυτή τη φορά θα υπάρξει ανταπόκριση και αν αυτή θα αφορά ελληνικές εταιρείες ή και εταιρείες του εξωτερικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ