Ολυμπιακός: Με στόχο το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά του Eurocup

Ολυμπιακός: Με στόχο το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά του Eurocup

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τετάρτης (23/2) θα υποδεχθεί την Μπουρζ, με στόχο το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά του Eurocup.

Στη «μάχη» της φάσης των «8» του Eurocup ρίχνεται την Τετάρτη (23/2) η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν στις 18:00 (FIBA TV, YouTube) την ισχυρή Μπουρζ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πρώτο ματς των προημιτελικών της διοργάνωσης, με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα, για το βήμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση.

Οι «ερυθρόλευκες», που προέρχονται από την εύκολη νίκη (81-48) επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου στο ΣΕΦ, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, δεν έχουν εύκολο έργο κόντρα στη γαλλική ομάδα, όμως είναι έτοιμες και αποφασισμένες για το θετικό αποτέλεσμα, μια εβδομάδα πριν από τη ρεβάνς στη Γαλλία (2/3).

*Ισχύει κανονικά το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους Κάρτα Μέλους της σεζόν 2021-2022. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται από την είσοδο των VIP. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τα VIP.

Ο Μάρτινς Ζίμπαρτς μιλώντας για την αναμέτρηση, ανέφερε: «Η Μπουρζ είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης του Eurocup. Επίσης, είναι κυρίαρχη στο γαλλικό πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή, πάνω από ομάδες της Euroleague. Μετά από πολλά χρόνια στην Euroleague, αυτή τη σεζόν παίζουν στο Eurocup. Σίγουρα, θα είναι ένα εξαιρετικό τεστ δύναμης για εμάς, καθήκον μας θα είναι να δώσουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθειά μας σε κάθε κατοχή.

Κάθε παίκτρια ξεχωριστά, αλλά και όλοι μαζί σαν ομάδα, πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια να συνεισφέρουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας, να ενώσουμε τα ατομικά μας ταλέντα για το καλύτερο που μπορούμε να πετύχουμε για την ομάδα! Μετά το παιχνίδι, μπαίνοντας στα αποδυτήρια, πρέπει η κάθε αθλήτρια και ο καθένας μας να βάλει το χέρι του στην καρδιά του και να πει: Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα! Τότε, θα τα έχουμε καταφέρει».

Από την πλευρά της η Άννα Σπυριδοπούλου, τόνισε: «Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα με γεμάτο ρόστερ. Παρόλα αυτά, εμείς δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα στην προπόνηση και πιστεύω, θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες για την Τετάρτη! Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικές απέναντι στην Μπουρζ, άλλωστε η ομάδα μας έχει δείξει ότι φέτος πάει για την υπέρβαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ