Χεζόνια : Διάλογος με Γιαννακόπουλο, προμήνυμα μεταγραφής;

Χεζόνια : Διάλογος με Γιαννακόπουλο, προμήνυμα μεταγραφής;

Το σχόλιο του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που έβαλε... φωτιά στους οπαδούς του Παναθηναϊκού για πιθανή μεταγραφή το καλοκαίρι.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Μάριο Χεζόνια έχει αναφερθεί με κολακευτικά λόγια για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του. Ο Κροάτης φόργουορντ κάνει συχνά αναρτήσεις στο Instagram στις οποίες αποθεώνει τους πράσινούς ενώ γενικότερα μαθαίνει νέα της ομάδας και παρακολουθεί τα παιχνίδια της.

Παράλληλα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν εκφράσει την αγάπη τους για τον ταλαντούχο διεθνή καλαθοσφαιριστή καταθέτοντας μάλιστα και επιθυμία να τον δουν ντυμένο στα πράσινα.

Τώρα ένας ιντερνετικός διάλογος ανάμεσα στον Χεζόνια και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ήρθε να… φουντώσει τα σενάρια περί πιθανής μεταγραφής του πρώτου στον Παναθηναϊκό.

Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού, είδε μία φωτογραφία του Κροάτη φόργουορντ στο Instagram και σχολίασε με την εξής ατάκα: «τα πράσινα θα σου ταιριάζουν περισσότερο».

Η απάντηση του μπασκετμπολίστα των Ορλάντο Μάτζικ ήταν αφοπλιστική καθώς είπε «αυτό συμβαίνει πάντα. Σκοπεύω να έρθω να σας δω στα πλέι οφ»!

Να σημειώσουμε ότι το ερχόμενο καλοκαίρι ο Χεζόνια θα είναι free agent και το λογικό είναι να προσπαθήσει να παραμείνει στο ΝΒΑ. Πάντως οι συνεχείς αναρτήσεις για το τριφύλλι και ειδικά η τελευταία από τον κ. Γιαννακόπουλο, έχουν ήδη πυροδοτήσει αρκετά σενάρια!

Ιδού ωστόσο η ευρωπαϊκή ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ