Ζίμπαρτς: «Παίξαμε καλή άμυνα, είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας»

Ζίμπαρτς: «Παίξαμε καλή άμυνα, είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των Ερυθρόλευκων απέναντι στα Χανια.

Στην εξαιρετική άμυνα που έπαιξε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στάθηκε ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, Μάρτινς Ζίμπαρτς, μετά τη νίκη στα Χανιά με 91-50 για την 16η αγωνιστική της Α1.

«Μία νίκη με πολύ καλή άμυνα. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, στην επίθεση κάναμε κάποια εύκολα λάθη, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου. Είναι πολύ σημαντικό, που όλες οι αθλήτριες βοήθησαν και έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Από τις παίκτριες των Πειραιωτών μίλησε η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, η οποία τόνισε: «Σήμερα, η ομάδα μας παρουσιάστηκε σοβαρή και συγκεντρωμένη, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή, έγινε μεγάλο ροτέισον και η ομάδα έπαιξε στο 100% για 40 λεπτά. Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι, απέναντι στον Παναθηναϊκό, που η νίκη θα μας δώσει το προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ