Ο Σαμοντούροβ υποκλίθηκε στον Σπανούλη: «Η επιρροή του με κάνει καλύτερο παίκτη»

Ο Σαμοντούροβ υποκλίθηκε στον Σπανούλη: «Η επιρροή του με κάνει καλύτερο παίκτη»

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ σχολίασε και τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ «έκλεψε» τις εντυπώσεις και στο Adidas Next Generation Tournament, με τον νεαρό άσο να σχολιάζει την παρουσία του στη διοργάνωση, την συνύπαρξη με τον Βασίλη Σπανούλη και τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Έλληνα θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και τόνισε ότι η επιρροή του τον κάνει καλύτερο παίκτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσου του «τριφυλλιού»:

Για το τουρνουά και τον Σπανούλη: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτού του τουρνουά. Ο Σπανούλης με έχει βοηθήσει τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ με τις συμβουλές του και η επιρροή του με κάνει να θέλω να γίνω καλύτερος παίκτης. Είναι τιμή μου που με επιλέχθηκαν σε μία από αυτές τις ομάδες και είναι πολύ σημαντικό για παίκτες σαν εμένα να έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε αυτό το επίπεδο».

Για τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό: «Το γεγονός ότι ο κ.κ. Διαμαντίδης και Αλβέρτης είναι στον Παναθηναϊκό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου. Πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν να γίνω καλύτερος παίκτης όπως συνέβη με τον Νίκο Χατζηβρέττα. Όλα όσα ξέρω για το μπάσκετ τα έχω μάθει από τον Νίκο και συνεχίζει να με στηρίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ