Eύκολη επικράτηση της ομάδα του Σπανούλη επί του Παναθηναϊκού στο Adidas Next Generation Tournament

Eύκολη επικράτηση της ομάδα του Σπανούλη επί του Παναθηναϊκού στο Adidas Next Generation Tournament

Η Next Gen Team Varese του Βασίλη Σπανούλη ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Παναθηναϊκού με 75-43 πετυχαίνοντας έτσι την δεύτερη σερί νίκη της στο Adidas Next Generation Tournament του Βαρέζε.

Η Next Gen Team Varese του Βασίλη Σπανούλη επικράτησε εύκολα με 75-43 του Παναθηναϊκού και έκανε το 2/2 στο Adidas Next Generation Tournament του Βαρέζε.

Οι «πράσινοι» άντεξαν για ένα ημίχρονο πριν μείνουν από δυνάμεις, δίνοντας έτσι στην ομάδα επίλεκτων να φτάσει σε μια εύκολη επικράτηση, και να βάλει προς ολοταχώς για τον τελικό του τουρνουά.

Από την άλλη αυτή ήταν η δεύτερι σερί ήττα για το τριφύλλι, που είναι πολύ πιθανό πλέον να αγωνιστεί για τις θέσεις 7-8, όπως πριν από μία εβδομάδα οι Ολυμπιακός και Προμηθέας στο τουρνουά της Πάτρας.

Ο Μαχαμαντού Ντιαρά με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια για την ομάδα του Σπανούλη, με τον Νταβίντ Γκόμεζ να προσθέτει 12 πόντους.

Για τον Παναθηναϊκό, ο Συμεών Ευσταθίου είχε 9 πόντους, ενώ ο Νεοκλής Αβδάλας είχε 8 πόντους με μόλις 0/2 δίποντα, 1/9 τρίοπντα και 5/6 βολές.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-15, 32-25, 56-33, 75-43

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ