Το 3ημερο Πασχαλινό BASKETBALL CAMP του Θανάση Παπαχατζή

Το 3ημερο Πασχαλινό BASKETBALL CAMP του Θανάση Παπαχατζή

Ο έμπειρος προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του Ιωάννη Παπαβασιλείου και Παναγιώτη Πασχάλη πραγματοποιεί ένα ενδιαφέρον καμπ 11 έως τις 13 Απριλίου (ώρες 10:00 έως 13:00).

Την ευκαιρία τα παιδιά να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ αλλά και να διασκεδάσουν και με το παραπάνω θα έχουν στο  3ημερο Πασχαλινό BASKETBALL CAMP που θα πραγματοποιηθεί από τον Coach Θανάση Παπαχατζή και τους συνεργάτες του Ιωάννη Παπαβασιλείου και Παναγιώτη Πασχάλη, στο κλειστό Γήπεδο Basket του 1ου Γυμνασίου Κορωπίου ( Πλατεία Μερκούρη Κορωπί) από τις 11 έως τις 13 Απριλίου (ώρες 10:00 έως 13:00).

Αναλυτικά η πρόσκληση του καμπ:

«Αγαπητοί φίλοι,

Σας περιμένουμε στο 3ημερο Πασχαλινό BASKETBALL CAMP που θα πραγματοποιηθεί από τον Coach Θανάση Παπαχατζή και τους συνεργάτες του Ιωάννη Παπαβασιλείου και Παναγιώτη Πασχάλη. Το Camp θα φιλοξενηθεί στο κλειστό Γήπεδο Basket του 1ου Γυμνασίου Κορωπίου ( Πλατεία Μερκούρη Κορωπί) από τις 11 έως τις 13 Απριλίου (ώρες 10:00 έως 13:00).

Στις τρίωρες προπονήσεις μπορούν να πάρουν μέρος Αγόρια και Κορίτσια 6-18 ετών που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους κατάρτιση, μέσω των οδηγιών του coach Θανάση Παπαχατζή και του προπονητικού team που τον πλαισιώνει. Επίσης τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν καθώς θα αφιερωθεί αρκετός χρόνος για παιχνίδι Basketball!

Για ακόμη μία φορά οι συμμετέχοντες μετά το τέλος του Camp θα αισθάνονται και θα είναι εμφανώς βελτιωμένοι!

Το CAMP πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Γ.Σ. Κορωπίου και θα υπάρχει ειδική έκπτωση για τα μέλη του Γ.Σ. Κορωπίου και τους συγγενείς τους.

Μαθαίνουμε να παίζουμε σωστά και να διασκεδάζουμε!  Σας περιμένουμε!

Τηλ επικοινωνίας: 6936264660 – 6944755900 – 6973336317».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ