Φόβοι για ρήξη χιαστού ο Καϊμακόγλου

Φόβοι για ρήξη χιαστού ο Καϊμακόγλου

Ο Έλληνας φόργουορντ της Ούνικς θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Ο Κώστας Καϊμακόγλου τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Ούνικς με την Τσμόκι Μινσκ και εκφράζονται φόβοι για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του 34χρονου φοργουορντ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το ιατρικό τιμ της Ούνικς εκτιμά ότι ο παίκτης έχει υποστεί ρήξη χιαστού και όλοι περιμένουν με αγωνία τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Καϊμακόγλου θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης. Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της Ούνικς, ο Έλληνας άσος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο φόργουορντ της ρωσικής ομάδας ήταν άτυχος και πέρυσι, καθώς είχε χάσει μεγάλο μέρος της αγωνιστικής περιόδου, λόγω τραυματισμού στο χέρι. Όλοι πλέον περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της μαγνητικής και ο προπονητής της Ούνικς, Δημήτρης Πρίφτης είναι στο πλευρό του Καϊμακόγλου αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ