Ολυμπιακός: Μένει στον Πειραιά η Σπυριδοπούλου!

Ολυμπιακός: Μένει στον Πειραιά η Σπυριδοπούλου!

Η 33χρονη συμφώνησε για νέο διετές συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του πειραϊκού συλλόγου.

Με τα χρώματα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται η Αννα Σπυριδοπούλου, με την έμπειρη φόργουορντ να ανανεώνει τη συνεργασία της με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του πειραϊκού συλλόγου, υπογράφοντας μάλιστα συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Οι νταμπλούχες διατηρούν στο ρόστερ τους την αρχηγό τους και μία από τις καλύτερες Ελληνίδες παίκτριες μπάσκετ, με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρτινς Ζίμπαρτς, να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Μια σπουδαία εξέλιξη για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ των Πειραιωτών, με τον 33χρονη μάλιστα να ρίχνει… άκυρο στον Παναθηναϊκό. Το Τριφύλλι μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν προσέγγισε την Σπυριδοπούλου, με στόχο να την… κλέψει από τον Ολυμπιακό, αλλά η έμπειρη φόργουορντ δεν ήταν διατεθειμένη να αφήσει τις Ερυθρόλευκες και να μετακομίσει στις Πράσινες.

Οι Πειραιώτες απέδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη και την ευγνωμοσύνη τους για όσα έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια η Αννα Σπυριδοπούλου και την κράτησαν στο μεγάλο λιμάνι, με την 33χρονη να υπογράφει διετές συμβόλαιο και να συνεχίζει στον Ολυμπιακό. H Σπυριδοπούλου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 8.4 πόντους, 5 ριμπάουντ, και 2.5 ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ στο Eurocup είχε 5.5 πόντους και 1.8 ασίστ στα 4 ματς που αγωνίστηκε.

Αντίθετα με την 33χρονη, η Διονυσία Αλεξανδρή μετακομίζει από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, αφού δεν βρισκόταν στις πρώτες επιλογές του Μάρτινς Ζίμπαρτς και δεν θα είχε χρόνο συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ