Επιβλητική Φενέρ… πάτησε την Εφές και έκανε το 1-0 στους τελικούς

Επιβλητική Φενέρ… πάτησε την Εφές και έκανε το 1-0 στους τελικούς

Εκπληκτική Φενέρμπαχτσε, έκανε ότι ήθελε την Αναντολού Εφές στον πρώτο αγώνα των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος, η οποία επικράτησε με 85-76 και πήρε προβάδισμα.

Επιβλητική εμφάνιση, παρουσία για την Φενέρμπαχτσε στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος, η οποία… πάτησε την Εφές επικράτησε με 85-76 και έκανε το 1-0, παίρνοντας έτσι προβάδισμα εν όψει της συνέχειας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο  Γιαν Βέσελι με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ντέβιν Μπούκερ με 11 πόντους και ο Νάντο ΝτεΚολό κινήθηκε στις παρυφές του νταμπλ-νταμπλ με 13 πόντους και 7 τελικές πάσες.

Από την πλευρά για την Αναντολού Εφές η οποία δεν είχε στην διάθεση της το μεγάλο της αστέρι, Βασίλιε Μίσιτς, ο Ροντρίγκ Μπουμπουά ήταν πρώτος σκόρερ με 20 πόντους, με τον ο Ελάιζα Μπράιαντ να συνεχίζει να αποδίδει στο υψηλότερο επίπεδο στο τελευταίο μισό της χρονιάς, καταγράφοντας 13 πόντους, ενώ ο Τιμπόρ Πλάις πρόσθεσε 9 πόντους έχοντας και 4 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 37-37, 59-53, 85-76

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ