Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 75-88: Break με το… καλησπέρα και αγωνία για Ράντολφ

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 75-88: Break με το… καλησπέρα και αγωνία για Ράντολφ

Η Ρεάλ ήταν ανώτερη στον πρώτο τελικό του ισπανικού πρωταθλήματος, έκανε break στη Βαρκελώνη με 88-75, αλλά αγωνιά για τον Ράντολφ που τραυματίστηκε σοβαρά στο πρώτο ημίχρονο.

Με… φόρα από τη νίκη της στον ημιτελικό της Euroleague η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε break στη Βαρκελώνη για τον πρώτο τελικό του ισπανικού πρωταθλήματος. Η «Βασίλισσα» ήταν ανώτερη σχεδόν σε όλο το ματς και έφτασε σχετικά εύκολα στο 1-0 με 88-75 παίρνοντας προβάδισμα στη «μάχη» του τίτλου. Η χαρά των Μαδριλένων μετριάστηκε ωστόσο από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Άντονι Ράντολφ στα μισά της δεύτερης περιόδου.

Πρώτος σκόρερ για τη Ρεάλ, που είχε για πρώτο προπονητή τον βοηθό του Πάμπλο Λάσο, Τσους Ματέο, ήταν ο Ντεκ με 18 πόντους ενώ 16 είχε ο Χάνγκα και 15 ο Κοζέρ. Για την κάκιστη Μπαρτσελόνα 15 πόντους είχε ο Λαπροβίτολα, 13 ο Μίροτιτς ενώ ο Καλάθης έμεινε στους 6 πόντους με 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Όλο το παιχνίδι ήταν ο απόλυτος μονόλογος για τη Ρεάλ, με την Μπαρτσελόνα να ξυπνά κάπως στην τελευταία περίοδο, αλλά ήταν πλέον πολύ αργά. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με +13 (17-30) στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου ενώ έφτασαν ακόμη και στο +20 (29-49) λίγο πριν το ημίχρονο, με το ματς να έχει γείρει για τα καλά προς την πλευρά τους.

Η διαφορά συνέχισε να κυμαίνεται κοντά στους 20 πόντους και στην τρίτη περίοδο, με την Μπάρτσα να επιχειρεί αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκαναν ένα σερί 12-0, μετέτρεψαν το 51-74 σε 63-74, αλλά δεν κατάφεραν κάτι περισσότερα, με τη Ρεάλ να είναι αυτή που πήρε τη νίκη με 88-75 για το 1-0 στους τελικούς.

Τα δεκάλεπτα: 17-30, 31-49, 51-74, 75-88.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ