Γιασικεβίτσιους: «Έχουμε παραπονεθεί αρκετές φορές για το πρόγραμμα αλλά δεν μας δίνουν σημασία»

Γιασικεβίτσιους: «Έχουμε παραπονεθεί αρκετές φορές για το πρόγραμμα αλλά δεν μας δίνουν σημασία»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε στα προβλήματα με το καλεντάρι της σεζόν, αναφέροντας πως η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσεις τις ενστάσεις της όμως κανείς δεν την ακούει.

Η σεζόν στην Ισπανία αναμένεται να ξεκινήσει για την Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπανταλόνα στο πλαίσιο του Super Cup (Σάββατο 24/09), με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αναφέρεται στο πρόγραμμα της σεζόν και το πόσο φορτωμένο είναι.

Οι «μπλαουγκράνα» αγωνίστηκαν στις 21/9 και πάλι με την Μπανταλόνα για τον τελικό της καταλανικής λίγκας και οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν εκ νέου τα ξίφη τους μέσα σε λίγες μέρες. Ο Λιθουανός τεχνικός στάθηκε πάνω σε αυτό τονίζοντας πως έχουν γίνει αρκετά παράπονα για το καλεντάρι, όμως κανείς δεν ακούει.

Οι δηλώσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Μόνο την Παρασκευή μπορούμε να κάνουμε προπόνηση. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε το καλεντάρι. Πρέπει να μάθουμε από αυτά που κάναμε καλά και να ελέγξουμε τα άσχημα. Όλα ξεκινούν από το μηδέν.

Έχουμε μιλήσει ήδη αρκετές φορές για το πρόγραμμα. Πληρώνομαι για να προπονώ τους παίκτες μου, όχι για να διαμορφώνω το καλεντάρι. Έχουμε παραπονεθεί αρκετές φορές αλλά κανείς δε μας δίνει σημασία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ