Παπαγιάννης: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το μεγαλείο του Παναθηναϊκού»

Παπαγιάννης: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το μεγαλείο του Παναθηναϊκού»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφέρθηκε στα λόγια που του είχε πει κάποτε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ενώ στάθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Αναντολού Έφες σε φιλική αναμέτρηση, με τον Γιώργος Παπαγιάννη να μιλά για το τι θυμάται από τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τονίζοντας πως στόχος όλων στην ομάδα είναι να συνεχίσουν το μεγαλείο του συλλόγου.

Παράλληλα, ο Έλληνας σέντερ στάθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι επισημαίνοντας πως πάντα προέχει η άμυνα και ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Παπαγιάννης:

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Δεν είχα πολλές ευκαιρίες να γνωρίσω τον κύριο Παύλο. Αυτό που μου είχε πει «Γιωργάκη να αγαπάς τον Παναθηναϊκό» και εγώ του είχα πει ότι θα τον αγαπάω. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει τα πάντα στον σύλλογο. Θέλουμε εμείς να συνεχίσουμε το μεγαλείο του Παναθηναϊκού».

Για τον φετινό Παναθηναϊκό: «Ο κόουτς θέλει να παίζουμε άμυνα. Ο σκοπός απ’ όλους είναι να βγάζουμε ενέργεια. Ήμασταν πολύ καλοί και στα σουτ. Υπάρχει αυτή η νοοτροπία να παίζουμε σκληρά και σε επίθεση και σε άμυνα. Εγώ είμαι 4η μέρα στην ομάδα.

Έχει γίνει καλή δουλειά στην προετοιμασία. Το διήμερο αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί έρχονται τα επίσημα. Ο Γκριγκόνις έχει τον τραυματισμό του, θα προσφέρει πολλά στην ομάδα. Έρχεται ο Πονίτκα. Έχουμε παίκτες με εμπειρία και θέλουμε η ομάδα να πάει καλά.

Ήταν όνειρό μου από μικρός να είμαι αρχηγός. Έχω μεγαλώσει στο κλαμπ. Σίγουρα υπάρχουν ευθύνες και το ξέρω. Είναι πολύ σημαντικό το εξωαγωνιστικό και να βγει αυτό στο γήπεδο.

Το τουρνουά αυτό είναι πολύ δυνατό γιατί κάθε αντίπαλος είναι δυνατός. Θέλουμε να κερδίσουμε το τουρνουά, στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι να κερδίζουμε και να βλέπουμε τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ