Βεζένκοφ: «Δεν ήμασταν στο 100%, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες, παίζουμε έναν τίτλο»

Βεζένκοφ: «Δεν ήμασταν στο 100%, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες, παίζουμε έναν τίτλο»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Προμηθέα, αλλά και για τον τελικό του Super Cup κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειάστηκε κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Super Cup, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών των Ερυθρόλευκων, ο Σάσα Βεζένκοφ, τόνισε στις δηλώσεις του πως οι Πειραιώτες δεν είναι 100% έτοιμοι, ενώ επισήμανε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες καθώς παίζεται ένας τίτλος.

Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ:

Για το ματς: «Ξέραμε από τη αρχή ότι ο Προμηθέας είναι δύσκολη ομάδα ειδικά στο μακρινό σουτ. Δεχθήκαμε 15 πόντους, αλλά μετά ανεβάσαμε απόδοση».

Για τον τελικό: «Δεν ήμασταν στο 100%, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες, παίζουμε έναν τίτλο, κάποια πρωταθλήματα στην Ευρώπη έχουμε ξεκινήσει ήδη. Πρέπει να είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Θα φανεί στο χειροκρότημα. Όλα τα παιδιά που έχουν έρθει είναι έμπειροι παίκτες, αλλά θα φανεί στο τέλος».

Για τον Παναθηναϊκό: «Στον Παναθηναϊκό ήρθαν παίκτες με εμπειρία. Και εμείς δεν είμαστε έτοιμοι. Έχουν ταλέντο οι παίκτες του ήρθαν στον Παναθηναϊκό. Εμείς θέλουμε τη νίκη».

Για το πως είδε τον Παναθηναϊκό: «Είναι λογικό όταν μια ομάδα παίζει πρώτο επίσημο παιχνίδι, ειδικά κόντρα στον Κολοσσό που έπαιξε καλά. Περιμένω καλύτερο τον Παναθηναϊκό αύριο».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Σίγουρα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν ένα προβάδισμα και μεγαλύτερο μπάτζετ, αλλά και το Περιστέρι. Θα δούμε κάθε ομάδα να διεκδικεί τις δυνατότητες της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ