Όταν ο Ολυμπιακός συνάντησε τους Μπούλς του Τζόρνταν (vid, pics)

Όταν ο Ολυμπιακός συνάντησε τους Μπούλς του Τζόρνταν (vid, pics)

Σαν σήμερα πριν από 20 ολόκληρα χρόνια, οι πρωταθλητές του ΝΒΑ Σικάγο Μπούλς αντιμετώπισαν στο Παρίσι τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό στο πλαίσιο του τουρνουά Mc Donald’s Open και μας χάρισαν ένα ιστορικό παιχνίδι από όλες τις απόψεις. Και πως όχι άλλωστε, όταν έβλεπες τον Τόμιτς να προκαλεί σε 1Vs1 μονομαχία τον Μάικλ Τζόρνταν και τους […]

Σαν σήμερα πριν από 20 ολόκληρα χρόνια, οι πρωταθλητές του ΝΒΑ Σικάγο Μπούλς αντιμετώπισαν στο Παρίσι τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό στο πλαίσιο του τουρνουά Mc Donald’s Open και μας χάρισαν ένα ιστορικό παιχνίδι από όλες τις απόψεις.

Και πως όχι άλλωστε, όταν έβλεπες τον Τόμιτς να προκαλεί σε 1Vs1 μονομαχία τον Μάικλ Τζόρνταν και τους Τάρλατς και Ζεβροσένκο να τα βάζουν με παίκτες όπως ο Λουκ Λόνγκλεϊ και ο χαρισματικός Τόνι Κούκοτς. Εικόνες που όσοι είχαν την τύχη να τις δουν και να τις ζήσουν θα τις θυμούνται για πάντα.

Τι και αν έλειπαν οι Ντένις Ρόντμαν και Σκότι Πίπεν από τους Μπούλς και ο Ολυμπιακός είχε χάσει τον Ντέιβιντ Ρίβερς. Οι δυο ομάδες κοντραρίστηκαν με τους πρωταθλητές ΝΒΑ, υπό τις οδηγίες πάντα του Φιλ Τζάκσον να αναδεικνύονται εύκολα νικητές (104-78) και τον Τζόρνταν αν και έπαιξε λίγο να παίρνει το βραβείο του MVP πετυχαίνοντας 27 πόντους.

Σικάγκο Μπουλς: Τζόρνταν 27, Μπράουν 12, Κερ 10, Λόνγκλεϊ 9, Γουένιγκτον 8, Κούκοτς 5, Γκόρενς 7, Κάφεϊ 6, Χάρπερ 6, Μπούσλερ 6, Μπαρέλ 4, Κλάιν 2, Μπουθ 2, Καλάμπρια, ΛαΡού.

Ολυμπιακός: Καρνισόβας 19, Νάκιτς 16, Τάρλατς 14, Χόκινς 12, Καραπλής 6, Ρότζερς 4, Τόμιτς 3 , Ζεβρονσένκο 2, Μίχαλος 2, Βούκσεβιτς, Μπακατσιάς, Ζουρμπένκο, Πέττας.

Απολαύστε τα highlights του ιστορικού αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ