Το «αντίο» του Φασούλα στον Ζουρπένκο

Το «αντίο» του Φασούλα στον Ζουρπένκο

Ο Παναγιώτης Φασούλας αποχαιρέτισε τον πρώην συμπαίκτη και φίλο του, Ανατόλι Ζουρπένκο, που έφυγε χθες (24/10) από τη ζωή.

Ο Ανατόλι Ζουρπένκο έφυγε χθες (24/10) από τη ζωή σε ηλικία μόλις 46 ετών σκορπώντας θλίψη σε όλη την μπασκετική κοινωνία και ειδικά στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ένας από τους συμπαίκτες του στους ερυθρόλευκους, ο Παναγιώτης Φασούλας, είπε το δικό του «αντίο» στον φίλο του «Τόλη», όπως τον αποκάλεσε.

Η «αράχνη» αναφέρθηκε με πολύ όμορφα λόγια στον Ζουρπένκο και τον αποχαιρέτισε με μία ανάρτηση στο instagram, την οποία συνόδευσε με ορισμένες φωτογραφίες του Ζουρπένκο από το All-Star Game του 1997 της Πάτρας.

Διαβάστε επίσης: Συμφώνησαν Ανιγκό και Μίτσελ: Οι τρεις μεγάλες αποφάσεις για τον Ολυμπιακό του Δεκέμβρη

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Θα θυμόμαστε όλοι τον Τόλη όχι μόνο για το ταλέντο του. Σήμερα θα έπαιζε με κλειστά μάτια στο ΝΒΑ. Το μεγαλύτερο άλμα η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω δει σε άνθρωπο του μεγέθους του. Θα τον θυμάμαι πάντα όμως, κυρίως ως μια τεράστια καρδιά μια πανέμορφη ψυχή.

Έναν υπέροχο άνθρωπο. Δυστυχώς μόνο 46 ετών αφήνει πίσω του μέσα σε ανείπωτη θλίψη την οικογένεια του στο Volgogrand. Σε μας εκτός από την θλίψη αφήνει την γλυκιά ανάμνηση και τη χαρά που τον γνωρίσαμε και αυτά που ζήσαμε μαζί του στον Ολυμπιακό.

Έφυγες νωρίς φίλε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ