ΠΑΟΚ – Τενερίφη : «Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι», δήλωσε ο Παπαθεοδώρου

ΠΑΟΚ – Τενερίφη : «Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι», δήλωσε ο Παπαθεοδώρου

Τη νίκη θα μπορούσε να είχε πάρει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Τενερίφη, σύμφωνα με όσα δήλωσε, μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Την προσπάθεια μέχρι τέλους των παικτών του που έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη κόντρα στην Τενερίφη, κρατάει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση, ενώ μίλησε και για το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, οι παίκτες μας έκαναν τρομερή προσπάθεια, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να πάρουμε τη νίκη, αλλά στο τέλος κάποια σημαντικά λάθη μας στοίχισαν τη νίκη.

Εμείς ψάχνουμε ένα «κλικ», μια εμφάνιση να δώσουμε ένα νόημα σε αυτό που δημιουργούμε. Υπάρχουν πάρα πολλές μικρές λεπτομέρειες που μας έχουν κοστίσει και δεν μας έχουν αφήσει να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες, η ομάδα προσπαθεί, τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια να αφομοιώσουν το τρόπο που θέλουμε να λειτουργήσουμε. Τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν είναι σύμμαχός μας, οι προπονήσεις γίνονται με εμπόδια και ταυτόχρονα δεν έχουμε τα αποτέλεσμα.

Αυτά είναι πράγματα που μας δημιουργούν προβλήματα και θεωρώ ότι όλο το τελευταίο διάστημα και, μετά το ματς με την Κύμη, είχαμε πάρα πολλά καλά διαστήματα, αλλά σε αυτό χρειάζεται διάρκεια. Πρέπει κάποτε και σε εμάς να χαμογελάσει η τύχη είτε αυτό είναι ένα ριμπάουντ, είτε ένα γλίστρημα, είτε να έχουμε λιγότερους τραυματισμούς».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Άρη:

«Η καθημερινή προσπάθεια και η εικόνα από τις προπονήσεις μας δίνει την δυνατότητα να αισιοδοξούμε. Για εμάς, είναι σημαντικό αυτή η εικόνα που έχουμε στις προπονήσεις, όπως και σήμερα στο ματς σε ένα μεγάλο σημείο, να έχει και ένα αποτέλεσμα. Σήμερα φεύγουμε στεναχωρημένοι, μπορούσαμε να το κερδίσουμε το παιχνίδι.

Μπροστά μας δεν έχουμε πολύ χρόνο να σκεφτούμε, πάρα να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, είναι ένα καλό ματς που θα μπορέσει να μας δώσει μια διαφορετική ώθηση».

Για την αντικατάσταση του Ντίλαρντ και την αποθεραπεία του Κρουμπάλι, σημείωσε ότι:

«Αυτήν τη στιγμή, η αγορά είναι πολύ περιορισμένη, κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να βρούμε παίκτη για όλη τη χρονιά, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η ομάδα έχει ανάγκη από έναν παίκτη που θα σκοράρει. Δεν υπάρχει κάτι αυτήν τη στιγμή, προσπαθούμε, ελέγχουμε, αξιολογούμε. Τώρα δουλεύουμε με τα παιδιά της ομάδας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο Κρουμπάλι θα συνεχίσει με την αποθεραπεία του και θα δούμε την Παρασκευή αν θα μπορέσει να μας βοηθήσει».

Για τον κόσμο που χειροκρότησε στο τέλος την προσπάθεια της ομάδας:

«Εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, ο κόσμος θέλει να νικά ο ΠΑΟΚ είτε έχει μεγάλο μπάτζετ, είτε είμαι εγώ προπονητής, είτε ο Ομπράντοβιτς, είτε ο Μαρκόπουλος. Ταυτόχρονα, όμως, επειδή γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια από όλους, η σημερινή εμφάνιση της ομάδας και το γεγονός ότι ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα, μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο κομμάτι μπασκετικού κόσμου που βλέπει αυτήν την υγεία που έχει η ομάδα, το έλεγα αυτό και πριν έρθω στον ΠΑΟΚ. Εμείς είμαστε σε μια φάση δημιουργίας, έχουν περάσει δυόμιση μήνες από την έναρξη, έχουμε αποτελέσματα που δεν μας αρέσουν, αλλά η προσπάθεια που γίνεται από όλους είναι σε υψηλό επίπεδο.

Θέλουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι, ώστε να στηριχτούν τα παιδιά. Σήμερα αγωνίστηκαν οκτώ Έλληνες παίκτες και όλοι, με αρχηγό τον Τσόχλα και τον Μαργαρίτη, έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου, είναι δύσκολη η κατάσταση για την ομάδα, με βάση τα αποτελέσματα, αλλά εμείς πιστεύουμε στην ομάδα και θεωρώ πως θα βρούμε το δρόμο μας σίγουρα».

Ερωτηθείς για τη διοργάνωση και τον όμιλο του ΠΑΟΚ:

«Έχουμε βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα και έχουμε μείνει πίσω. Θέλουμε να προχωρήσουμε και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Κάθε παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είμαστε σε πιο δύσκολη θέση και χρειαζόμαστε νίκες, όπως και στο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ