Το νέο αστέρι του αμερικανικού μπάσκετ ζυγίζει 163 κιλά και βάζει τρίποντα για πλάκα (vids)

Το νέο αστέρι του αμερικανικού μπάσκετ ζυγίζει 163 κιλά και βάζει τρίποντα για πλάκα (vids)

Ο Κόνορ Γουίλιαμς είναι το νέο, ιδιαίτερο, αστέρι του αμερικανικού κολεγιακού μπάσκετ.

Βάιραλ έχουν γίνει στο διαδίκτυο μερικά βίντεο το νεαρού μπασκετμπολίστα, Κόνορ Γουίλιαμς, με το John Fisher University, το οποίο αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του αμερικανικού κολεγιακού μπάσκετ, NCAA Division III.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ίντερνετ ανακαλύπτει κάποιο «διαμαντάκι» και αναδεικνύει το ταλέντο του, ωστόσο αυτό που κάνει τον Γουίλιαμς να ξεχωρίζει είναι το παρουσιαστικό του, καθώς έχει ύψος 213 εκατοστά και ζυγίζει έως και 163 κιλά. Στο πρώτο έτος του κολεγίου, όπως ανέφερε ο ίδιος, είχε μια επιλογή – αμερικανικό ποδόσφαιρο ή μπάσκετ. Επέλεξε την πορτοκαλί μπάλα γιατί, όπως είπε, είναι καλύτερος σε αυτό.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο, ο Γουίλιαμς ξεχωρίζει αρκετά από τους συναθλητές του σε ύψος και σε βάρος, αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να βάζει τα τρίποντα το ένα μετά το άλλο. Ένα βίντεο τον δείχνει να σκοντάφτει και να πέφτει, μετά να σηκώνεται και να δημιουργεί μια υπέροχη φάση με έναν συμπαίκτη του.

Ο Γουίλιαμς είναι σταρ του Διαδικτύου στις ΗΠΑ εδώ και αρκετό καιρό και χρησιμοποίησε την ξαφνική δημοτικότητά του για ανθρωπιστικούς σκοπούς. Ξεκίνησε ένα ίδρυμα υποτροφιών για πολλά υποσχόμενους αθλητές που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά το κολέγιο, ενώ ανακηρύχθηκε παίκτης της χρονιάς για το 2021 στην πολιτεία του, στην κομητεία Monroe της Φλόριντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ