Νίκλας: «Η πεντάδα της Φενέρ πρωταγωνιστεί στο WNBA»

Νίκλας: «Η πεντάδα της Φενέρ πρωταγωνιστεί στο WNBA»

Ο Θάνος Νίκλας μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρμπαχτσε, μένοντας στην ποιότητα των παικτριών της τουρκικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, χάνοντας στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague Woman.

Ο Θάνος Νίκλας μίλησε για την αναμέτρηση τονίζοντας πως οι παίκτριες της τουρκικής ομάδας μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στο WNBA.

Oι δηλώσεις που έκανε ο Θάνος Νίκλας:

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, με μία ομάδα που έχει ως βασικό στόχο την κατάκτηση της EuroLeague. Έχουν έξι καινούργιες παίκτριες, όλες WNBA. Νομίζω, ότι η πεντάδα τους αυτή την στιγμή, αν δεν παίρνει το WNBA, πρωταγωνιστεί!

Παρόλα αυτά, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές δυσκολίες, στο δεύτερο ανταποκριθήκαμε σε αρκετά πράγματα, παλέψαμε. Σίγουρα, το σκορ δεν μας ευχαριστεί. Επικεντρωνόμαστε στο στόχο του πρωταθλήματος, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τα Χανιά και μετά, ακολουθεί αυτό με τον Παναθηναϊκό. Δουλεύουμε για αυτό.

Η Euroleague μας δίνει τη δυνατότητα να βελτιωνόμαστε, αφού παίζουμε ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Πρέπει, ωστόσο, να γίνουμε καλύτεροι, ευελπιστώ σε καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και να τελειώσουμε με το στόχο που έχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ