Αδιανόητη εμφάνιση 14χρονου της Ρέαλ με 56 πόντους και 34 ριμπάουντ απέναντι στην Μπαρτσελόνα (pics)

Αδιανόητη εμφάνιση 14χρονου της Ρέαλ με 56 πόντους και 34 ριμπάουντ απέναντι στην Μπαρτσελόνα (pics)

Ένα από τα παιδιά-θαύμα της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μυθική εμφάνιση απέναντι στην Μπαρτσελόνα σκοράροντας 56 πόντους και μαζεύοντας 34 ριμπάουντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φημίζεται για τις ακαδημίες της και τα πολλά ταλέντα με τα οποία έχει γεμίσει τον χώρο του μπάσκετ. Οι «μερένχες» κάνουν εξαιρετική δουλειά σε αυτόν τον τομέα και δείχνουν να έχουν λαμπρό μέλλον για τα επόμενα χρόνια.

Ένα από τα… διαμαντάκια των ακαδημιών της ομάδας έλαμψε στον τελικό του Mini Copa (κύπελλο των παιδιών που διοργανώνεται παράλληλα με το Copa Del Rey) απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ο λόγος για Μαχαμαντού Λαντουρέ που είναι μόλις 14 ετών με ύψος 2.11 μ. και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ.

Ο πιτσιρικά λοιπόν φρόντισε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 56 πόντους (21/29 δίποντα, 14/24 βολές), 34 ριμπάουντ, κερδίζοντας 14 φάουλ, ενώ μέτρησε και 5 τάπες, με την αξιολόγησή του να φτάνει στο αδιανόητο 82!

Όλα αυτά στη νίκη με σκορ 84-74 επί των Καταλανών, με τον «θηριώδη» πιτσιρικά να αναδεικνύεται φυσικά MVP, μπροστά 8.630 θεατές που αποφάσισαν να δουν μικρά παιδιά να αγωνίζονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ