Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Ποτέ δεν «καιγόμασταν» για τα Play-off της Euroleague»

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Ποτέ δεν «καιγόμασταν» για τα Play-off της Euroleague»

Ο ισχυρός άνδρας του Ερυθρού Αστέρα Νεμπόισα Τσόβιτς με δηλώσεις του τόνισε πως ποτέ η σερβική ομάδα δεν «καίγονταν» πραγματικά για τα Play-Offs της Euroleague

Αν και με παίκτες όπως ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο Φακούντο Καμπάτσο και ο Λούκας Βιλντόζα, ο Ερυθρός Αστέρας δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά στη Euroleague με το ρεκόρ του να βρίσκεται στο 12-17 και τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Νεμπόισα Τσόβιτς μάλιστα, να τονίζει με δηλώσεις του πως περισσότερο τη σερβική ομάδα ενδιαφέρουν τα εγχώρια και λιγότερο τα Play-Offs της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Χριστοδουλόπουλος: «Το ματς με τον ΠΑΟΚ μπορεί να γυρίσει μια σεζόν»

«Εμείς ποτέ δεν «καιγόμασταν» για τα play-offs της Euroleague. Κάποιοι μας κατηγορούν ότι έχουμε… δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρήματα. Έχουμε αντέξει σε όσες δοκιμασίες μας έχουν βάλει φέτος. Θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Τσόβιτς στο «RTS».

Από την άλλη όσον αφορά τους στόχους της ομάδας είπε:

«Φέρουμε τη μεγαλύτερη ευθύνη. Χάσαμε πολλούς αγώνες με ασυνήθιστο τρόπο. Ζήσαμε κακές στιγμές αλλά συνεχίζουμε να είμαστε στο όριο των στόχων που έχουμε θέσει. Έχουμε ήδη κερδίσει το Κύπελλο και έχουμε άλλα δυο τρόπαια μπροστά μας, την ABA Liga και το πρωτάθλημα στη Σερβία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ