Ξανά στην «Σκουάντρα Ατζούρα» ο Τζεντίλε

Ο Ιταλός φόργουορντ που είχε να κληθεί για περισσότερο από ένα χρόνο στην Εθνική της χώρας του λόγω της κακής του αγωνιστικής κατάστασης, αναμένεται να κάνει την επανεμφάνιση του αφού κλήθηκε από τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό της ομάδας, Ρομέο Σακέτι. Ο ιδιόρρυθμος 25χρονος που τα τελευταία χρόνια παρουσίασε ραγδαία πτώση στην απόδοσή του έφυγε από […]

Ξανά στην «Σκουάντρα Ατζούρα» ο Τζεντίλε | to10.gr

Ο Ιταλός φόργουορντ που είχε να κληθεί για περισσότερο από ένα χρόνο στην Εθνική της χώρας του λόγω της κακής του αγωνιστικής κατάστασης, αναμένεται να κάνει την επανεμφάνιση του αφού κλήθηκε από τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό της ομάδας, Ρομέο Σακέτι.

Ο ιδιόρρυθμος 25χρονος που τα τελευταία χρόνια παρουσίασε ραγδαία πτώση στην απόδοσή του έφυγε από την Αρμάνι και πέρασε χωρίς να… ακουμπήσει από Παναθηναϊκό και Χαποέλ Ιερουσαλήμ. Φέτος επανεμφανίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Μπολόνια και δείχνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ρομέο Φακέτι.

Σύμφωνα λοιπόν με το έγκυρο μπασκετικό σάιτ “sportando” ο Τζεντίλε αναμένεται να είναι ένα από τα 24 άτομα της προεπιλογής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνουν τον ερχόμενο Νοέμβριο μαζί με τους επίσης «κομμένους» από τον Μεσίνα Μάρκο Γκιούρι, Σιμόνε Φοντέκιο και Αβουντού Αμπάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο