Χαμός με Ιτούδη στην Τουρκία: Με λάπτοπ στη συνέντευξη και έντονα παράπονα από τη διαιτησία!

Χαμός με Ιτούδη στην Τουρκία: Με λάπτοπ στη συνέντευξη και έντονα παράπονα από τη διαιτησία!

Εξω φρενών με τους διαιτητές στο Εφές-Φενέρμπαχτσε ο Δημήτρης Ιτούδης. Πήρε λάπτοπ στη συνέντευξη για να δείξει λάθη τους!

Μυθικά πράγματα στην Τουρκία με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Ιτούδη!

Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε ξανά από την Εφές του Εργκίν Αταμάν, με τον Ελληνα τεχνικό να έχει πολλά παράπονα από τους διαιτητές του Game 3.

Διαβάστε επίσης: Κοντά στον Μλαντένοβιτς ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τους Πολωνούς!

Ο προπονητής της Φενέρ ήταν πυρ και μανία μετά το τέλος του αγώνα, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί με λάπτοπ στην τηλεοπτική συνέντευξη, προκειμένου να αναδείξει τα διαιτητικά λάθη!

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιτούδης:

«Οι διαιτητές είχαν διαφορετικά κριτήρια σήμερα. Σε ένα τόσο σημαντικό ματς με τόσους ποιοτικούς παίκτες, οι 32 βολές από τη μία πλευρά και οι 10 από την άλλη εγείρουν ερωτηματικά.

Θέλω να πάω πίσω στο δεύτερο ματς. Ένας παίκτης της Εφές έκανε δύο φορές χειρονομία προς την κερκίδα και δεν τιμωρήθηκε. Στο ματς με την Τόφας ο Γκούντουριτς δέχτηκε τεχνική ποινή για τη δική του χειρονομία. Υπήρχαν 0.3″ μετά το τρίποντο του Κλάιμπερν και δεν μας τα έδωσαν.

Ο Εμπαγιέ ήταν στο ριμπάουντ. Ο Νάιτζελ ακουμπάει την μπάλα. Ίσως οι διαιτητές έβλεπαν άλλο παιχνίδι. Βλέπετε; Υπάρχει κάθετη κίνηση. Ποιος κρατάει το χέρι του Νάιτζελ; Ο Εμπαγιέ. Σφύριξαν αμυντικό φάουλ σε αυτή τη φάση. Το σκορ ήταν στο 93-91.

Είχα έναν παίκτη στο πλάι για αλλαγή. Δεν επέτρεψαν την αλλαγή. Δεν ήθελα να μιλήσω για τους διαιτητές, αλλά υπήρχε μεγάλη διαφορά στις βολές σήμερα. Θα υπάρξουν πολλοί που θα μας δώσουν δίκιο. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και ελπίζω να μην παρεξηγήσετε αυτό που κάνω.

Συγχαρητήρια στην Εφές. Έχουν εξαιρετική ομάδα και έναν εξαιρετικό προπονητή, αλλά παίζουμε κι εμείς μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ