Σίνγκλετον: «Είναι πάντα σημαντικό να νικάς τον αιώνιο αντίπαλο »

Σίνγκλετον: «Είναι πάντα σημαντικό να νικάς τον αιώνιο αντίπαλο »

Στην ιδιαίτερη αξία της νίκης επί του αιωνίου αντιπάλου για τους οπαδούς αναφέρθηκε ο Κρις Σίνγκλετον, που πίστωσε την νίκη στην καλή άμυνα του «τριφυλλιού»

Ο Κρις Σίνγκλετον σε δηλώσεις του μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (70-62), στάθηκε στην καλή άμυνα του «τριφυλλιού», τόνισε πως η νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου είναι σημαντική για τους οπαδούς και έκανε ειδική αναφορά στην δύσκολη συνέχεια του ΠΑΟ στην διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του φόργουορντ των «πρασίνων»: «Χωρίς αμφιβολία η άμυνα και τα αμυντικά ριμπάουντ μας οδήγησαν στη νίκη. Ο Παναθηναϊκός στο μεγαλύτερο διάστημα κατάφερε να ελέγξει την κυκλοφορία. Όταν δεν το καταφέραμε ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο σκορ. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα το καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Πάντα είναι σημαντικό να νικάς τον αιώνιο αντίπαλο, αλλά κυρίως για τους οπαδούς. Πήγαμε το ρεκόρ μας στο 3-3 και αυτό βοηθάει την ομάδα να κάνει κάτι καλύτερο, ειδικά για την ερχόμενη εβδομάδα που ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ