Ολυμπιακός: Ανανέωσε η Σύρρα

Ολυμπιακός: Ανανέωσε η Σύρρα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Ελένη Σύρρα η οποία θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στο τμήμα μπάσκετ γυναικών

Η Ελένη Σύρρα θα παραμείνει και την νέα αγωνιστική περίοδο στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελληνίδα αθλήτρια.

Η 27χρονη γκαρντ πρώην παίκτρια του ΠΑΟΚ και του Άρη μεταξύ άλλων, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο συγκρότημα του Μάρτιν Ζίμπαρτς.

Διαβάστε επίσης: «Εδεσε» τον Λιβάι η ΑΕΚ!

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο η Σύρρα είχε μέσο όρο πόντων 3.7, με 1.2 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Σύρρα. Η Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Ελένης Σύρρα στο olympiacossfp.gr: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά, που θα είμαι τρίτη συνεχόμενη χρόνια στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον προπονητή μου, αλλά και την διοίκηση, που μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Ανυπομονώ να επιστρέψουμε στο παρκέ και να ξεκινήσουμε την ομαδική δουλειά. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας! Προτεραιότητά μου ο Ολυμπιακός».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ