Τρόλαραν Ολαντίπο, Πρίφτης και Σίμτσακ (pics)

Τρόλαραν Ολαντίπο, Πρίφτης και Σίμτσακ (pics)

Επικός διάλογος Βασίλη Τσίμτσακ και Δημήτρη Πρίφτη στα... πρότυπα εκείνου το Βίκτορ Ολαντίπο των Ιντιάνα Πέισερς που ζήτησε προσωπική προπόνηση από τον γυμναστή του!

Ο γκαρντ των Ιντιάνα Πέισερς που έκανε εκπληκτική σεζόν και οδήγησε την ομάδα του μέχρι τον πρώτο γύρο των playoffs της Ανατολής, αμέσως μετά τον αποκλεισμό από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς του «εξωγήινου» Λεμπρόν Τζέιμς έστειλε μήνυμα στον προσωπικό του γυμναστή, γράφοντάς του: «Πότε ξεκινάμε; Είμαι έτοιμος να το πάω στο επόμενο λέβελ»!

Ο 37χρονος Βασίλης Σίμτσακ που αγωνίζεται πλέον για το Περιστέρι, έστειλε… παρόμοιο μήνυμα στον προπονητή της Ούνικς Καζάν, Δημήτρη Πρίφτη, για να ζητήσει την βοήθειά του. Οι δυο τους συνυπήρξαν στον Άρη την τριετία (2014-2017) και διατηρούν άψογες σχέσεις.

«Coach θέλω πρόγραμμα να ξεκινήσω ατομική αν είναι από αύριο γιατί θέλω του χρόνου να είμαι πανέτοιμος…! Έχω να δώσω πολλά ακόμα!», έστειλε ο πολύπειρος σέντερ για να πάρει την εξής επική απάντηση: «Σίμτσακ ξεκίνα με εκείνη την κωλοτούμπα στη θάλασσα που είχες κάνει πέρσι και γέλαγε όλη η Ελλάδα…»

Ο Σίμτσακ βέβαια δεν πτοήθηκε στέλνοντας το εξής: «Και έλεγα θα μου απαντήσεις όπως ο προπονητής του Oladipo!!!!» Για να έρθει μια ακόμα πιο αφοπλιστική απάντηση του Πρίφτη: ««Να αλλάζεις χέρι όταν σηκώνεις το φρέντο απ το τραπέζι για να πάρεις τζούρα! Μην πιαστεί ο δικέφαλός σου»

Εδώ ο πρωτότυπος διαδικτυακός διάλογος του Ολαντίπο με τον γυμναστή του:

https://www.instagram.com/p/BiKuM7ZBTr1/

Ιδού η ελληνική version:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ