Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Φαβορί ο Πογιάτος για τον Παναθηναϊκό. Όταν θα έρθει η ώρα να φύγει, θα του στείλει ο Αλαφούζος ταχυδρομικό περιστέρι.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συνεχίζει κανονικά στον Ολυμπιακό ο Φασούλας

Η «Αράχνη» παρά την έντονη φημολογία, παραμένει στο πόστο του General Manager στις Ερυθρόλευκες και ήδη προχωράει το σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Συνεχίζει κανονικά στον Ολυμπιακό ο Φασούλας | to10.gr

Η αποχώρηση του Κώστα Μίσσα από τον Ολυμπιακό έφερε στην ομάδα του Πειραιά τον Γιώργο Παντελάκη ως πρώτο προπονητή. O Ελληνας τεχνικός χαίρει της εμπιστοσύνης των νταμπλούχων Ελλάδος και θα είναι εκείνος που θα τις οδηγήσει τη σεζόν 2018-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο άνθρωπος πάντως που ήδη έχει «σηκώσει μανίκια» για το νέο Ολυμπιακό είναι ο Παναγιώτης Φασούλας. Ο General Manager των «ερυθρόλευκων» συνεχίζει κανονικά στο πόστο του, παρά τις όποιες φήμες είχαν κυκλοφορήσει περί αποχώρησής του από την ομάδα και για συμφωνία με τον ΓΣΛ Φάρο.

Ο Φασούλας αντιθέτως λοιπόν, ήδη έχει ξεκινήσει τη δουλειά για την ομάδα του Πειραιά, όντας σε επικοινωνία με τον Γιώργο Λεριώτη ενόψει της απαιτητικής χρονιάς που θα έρθει.  Παράλληλα, έχει πραγματοποιήσει ραντεβού τόσο με το νέο τεχνικό τιμ όσο και με τις παίκτριες του Ολυμπιακού και προχωράει το σχεδιασμό του για την καινούρια σεζόν.

Το όνομα του Παναγιώτη Φασούλα είναι απόλυτα συνδεμένο με την ομάδα του Πειραιά και οι δύο μεριές συνεχίζουν κανονικά για τη χρονιά που έρχεται.