Παναθηναϊκός – Κλουζ 98-82: Σχεδόν «100άρα» με έξι διψήφιους

Παναθηναϊκός – Κλουζ 98-82: Σχεδόν «100άρα» με έξι διψήφιους

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Κλουζ Νάποκα με 98-82 σε φιλική αναμέτρηση για το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας». Έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι εντός συνόρων και επικράτησε στο πλαίσιο του «4ου τουρνουά Νίκος Φάσουρας» της ρουμάνικης Κλουζ Νάποκα με 98-82.

Οι Πράσινοι «άγγιξαν» την «100άρα» με πρωταγωνιστές τους Βιλντόζα, Γκριγκόνις και Μπαλτσερόφσκι, ενώ απουσίαζαν οι Παπαπέτρου, Λεσόρτ, Ερνανγκόμεθ και Μωραΐτης οι οποίοι βρίσκονται σε στάδιο ξεκούρασης μετά το Mundobasket, ενώ ο Ντίνος Μήτογλου ακόμη αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο δάχτυλο που είχε πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Σπανούλη – «Τρελάθηκε» on air (vid)

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού καθόταν ο Χρήστος Σερέλης, με τον Εργκίν Αταμάν να έρχεται στην Ελλάδα για να κοουτσάρει τους «Πράσινους» απέναντι στο Περιστέρι στην αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε πολύ νωρίς με διαφορά 15 πόντων (17-2) , πριν ακολουθήσει ένα ξέσπασμα των Ρουμάνων που με 13-0 σερί έφεραν το παιχνίδι στο 17-15.

Ενώ η Κλουζ κρατιόταν κοντά στο σκορ στη δεύτερη περίοδο (42-39), ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να πάρει διαφορά 10 πόντων στο ημίχρονο (54-44).

Επιθετικά πολλοί καλοί για το «τριφύλλι» ήταν οι Μπαλτσερόφσκι και Γκριγκόνις, ενώ ο Σλούκας είχε αναλάβει τη δημιουργία έχοντας 6 ασίστ.

Ο Λούκα Βιλντόζα μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να οδηγήσει τους «πράσινους» σε μία άνετη επικράτηση, με τον ίδιο να τελειώνει το παιχνίδι με 16 πόντους.

Η Κλουζ διατήρησε τη μονοψήφια διαφορά μέχρι τις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου (78-69), πριν ο Παναθηναϊκός με αρκετούς μικρούς μέσα από τον Σερέλη αυξήσει την απόσταση για το τελικό 98-82.

Τα δεκάλεπτα:25-22, 54-44, 76-67, 98-82

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ