Φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι (pics)

Φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι (pics)

Σε ένα φιλικό που διήρκεσε τρία δεκάλεπτα, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τις απουσίες λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και τους τραυματισμούς που προέκυψαν, με τους Ερυθρόλευκους να δίνουν ουσιαστικά το πρώτο ολοκληρωμένο τους φιλικό στη μέχρι τώρα προετοιμασία.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετώπισε την Αρμάνι Μιλάνο, λίγες μέρες πριν τη μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη, παίρνοντας μια πρώτη… γεύση. Σε ένα φιλικό που διήρκεσε τρία δεκάλεπτα και το σκορ μηδενίζονταν μετά το τέλος της κάθε περιόδου, ο Ολυμπιακός έφτασε στην άτυπη νίκη.

Το πρώτο και το τρίτο δεκάλεπτο το σκορ ήταν στην ισοπαλία και συγκεκριμένα στο 20-20 το ένα και στο 18-18 το άλλο. Στο δεύτερο, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε 22-19.

Οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν δίχως τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, που δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, αλλά και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που είναι ακόμα σε άδεια. Αντίθετα, το παρών έδωσαν οι Άλεκ Πίτερς και Τζορτζ Πάπας, αλλά και οι διεθνείς που επέστρεψαν νωρίτερα (Κώστας Παπανικολάου, Τόμας Γουόκαπ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης και Μουσταφά Φαλ).

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 5(1 τρ.,11 ασ.), Κάνααν 6(1 τρ.,4 ριμπ.), Λούντζης 2, Λαρεντζάκης 10(1), Πάπας, Φαλ 11(7ριμ., 2 κοψ.), Παπανικολάου 5(1), Πίτερς 13(3), Σίκμα 6 (5 ριμπ., 3 κλ.), Τανούλης 2.

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (Μεσίνα): Ποϊθρες 7, Μπορτολάνι 5, Πάνγκος 7(1), Στογιάνοβιτς 2, Καμαγκατέ 5, Χολ 8(1), Καρούσο 2, Σιλντς 11(2), Μίροτιτς 8, Χάινς 2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ