Γιαννακόπουλος: «Φέτος είναι μια από τις χρονιές που έγινε μια σοβαρή και σημαντική επένδυση» (vid)

Γιαννακόπουλος: «Φέτος είναι μια από τις χρονιές που έγινε μια σοβαρή και σημαντική επένδυση» (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για τον νέο Παναθηναϊκό στο περιθώριο του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στο «ACTION 24» και έδωσε το στίγμα του για τους στόχους του φετινού Παναθηναϊκού, τα έργα που γίνονται στο ΟΑΚΑ αλλά και τη γενικότερη επένδυση που έχει γίνει φέτος στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: «Ευτυχώς, έγινε τώρα»: Ποιος το είπε στο Ρέντη, γιατί το είπε και βλέπει ο Μαρτίνεθ για τη συνέχεια…

Όσα είπε ο Γιαννακόπουλος:

«Είναι ένα τουρνουά που τιμάμε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και θέλουμε πάντα έχουμε το ψηλότερο επίπεδο. Η Παρτίζαν ήταν η καλύτερη ομάδα πέρυσι στη Euroleague, έγιναν αυτά με τη Ρεάλ και δεν κατάφερε να πάει στο Final-4. Η Εφές έχει πάρει δύο Euroleague τα τελευταία τρία χρόνια και η Μπάγερν προσπαθεί να κάνει το ριστάρτ. Ομάδες υψηλού επιπέδου, έχουμε επανέλθει και εμείς στο ψηλότερο σκαλοπάτι και εύχομαι να γίνουν ωραία ματς».

Η μεγαλύτερη μεταγραφή είναι η δική σας επιστροφή και η επένδυση τη φετινή σεζόν;

«Δεν θα συμφωνήσω. Εγώ και η οικογένεια μου διαχρονικά είμαστε κοντά στον Παναθηναϊκό. Άλλες φορές περισσότερο, άλλες φορές λιγότερο. Τυχαίνει φέτος να είναι μια από τις χρονιές που έγινε μια σοβαρή και σημαντική επένδυση».

Με τι θα είστε ευχαριστημένος;

«Να παίζουμε ωραίο μπάσκετ να έρχεται ο κόσμος με τις οικογένειες του, να χαίρεται και να φεύγει με προσμονή και να μετράει την ώρα για να έρθει ξανά στο γήπεδο. Αν έρθουν και οι επιτυχίες οι αγωνιστικές και μπορέσουμε να πάμε στο Final-4 ή να σηκώσουμε την μεγάλη κούπα θα χαρούμε πάρα πολύ».

Κάνετε και πολλά έργα στο ΟΑΚΑ;

«Δυστυχώς η πολιτεία δεν είχε διατηρήσει το γήπεδο στην κατάσταση που θα έπρεπε. Φέτος θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη που έχουν γίνει. Αλλάζουμε ύδρευση, σωληνώσεις, καλοριφέρ και κάποιες ενέργειες εντός του γηπέδου. Το πραγματικό λίφτινγκ θα γίνει του χρόνου ώστε την επόμενη σεζόν να έχουμε ένα γήπεδο που θα χαιρόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ